Fokuslån

Fokuslån

Fokuslån på 75.000 var det noget?. Fokuslån er ejet af Leasy, som selv også er et stort lånefirma. Fokuslån påstår, at de har fokus på dine behov. Fokuslån skiller sig også ud fra flere af de andre låneudbydere. Fokuslån tilbyder forbrugslån:

Lån på 10.000 – 75.000 kr. Du kan ikke låne mindre end 10.000 kroner, så må du vælge en anden udbyder.

  • Løbetid: 12 – 80 måneder
  • Rente 16,90 % – 26,08 %
  • ÅOP 21,10 % – 30,95 %
  • Svar på ansøgning inden for 1 time (åbningstid 8-22)
  • Lån uden sikkerhed
  • 90 dages rente- og afdragsfrihed
  • Vælg afdragsfrie perioder, som du vil
  • Indfri lånet når du vil

 

Fokuslån tilbyder et fleksibelt lånetilbud, som nok vil tiltrække en del mennesker. Man kan vælge et lån, hvor man kan få op til 90 dages rente- og afdragsfri periode. Det lyder selvfølgeligt tillokkende, at man for eksempel først skal begynde at betale tilbage efter tre måneder. Eller at man kan springe afdrag over i julemåneden. Men hvad koster det? Det bør man undersøge, før man anvender tilbuddet. Når du har gjort det, så lån penge.

Fokuslån er online lån

Online lån nu. Lån penge billigt. Hvis man søger billige lån, er man også nødt til at henvende sig i banken, men mange undersøger ikke mulighederne for et banklån, viser en undersøgelse Forbrugerstyrelsen har lavet om kviklån. For mange er banken ikke længere det sted, hvor man går hen, når man vil låne. Der kan være flere grunde hertil. En grund kan være, at mange føler sig svigtet af bankerne og deres ageren før, under og efter finanskrisen, der blandt andet medførte, at mange private kunder ikke kunne optage lån under normale forhold.

Mange har måske ikke mærket det på deres egen krop, men man har læst om problemerne og set det omtalt i tv-avisen. Mange danskere følte og føler stadigvæk, at det ikke længere er deres bank, at bankernes grådighed og stræben efter profit, der har påført almindelige mennesker store tab, var uetisk. En anden årsag til at mange søger væk fra bankerne, er naturligvis, at det er let og hurtigt at få online lån. I en travl dagligdag, hvor man er nødt til at prioritere sin tid, er det meget lettere at låne online, som du kan gøre derhjemme i stedet for at skulle en tur i banken til et møde. Lån online er hurtige penge uden sikkerhed, og det er hvad mange mennesker ønsker, også selvom de skal betale ekstra for det. Lån penge online.

Fokuslån er billige lån

Billige lån online. Hvis du vil have billige lån, så kræver det en lille indsats, men indsatsen kan også hurtigt spare dig for nogle penge. Du skal indhente lånetilbud ved forskellige låneudbydere. Du bør indhente mindst tre lånetilbud, men gerne flere. Det koster ikke noget at ansøge.

Én af de vigtigste grunde til at indhente flere lånetilbud er fastsættelsen af renten på lånet. Du kan læse på lånefirmaets hjemmeside, at rente er mellem 16,90 % – 26,08 %. Du kender ikke renten på dit lån, før du ser dit lånetilbud, og der er stor forskel om du får et lån med laveste rente eller højeste rente. På et lån på 40.000 kroner over 5 år, slipper man ca. 10.000 billigere med laveste rente. Det er da en hel del.

Når du har indhentet dine lånetilbud, skal du sammenligne dem for at finde det billigste lån. Som du har set i ovenstående eksempel, er det vigtigt. Desværre har mange mennesker, især unge, store problemer med at finde det billigste lån. De forstår overhovedet ikke alt den snak om renter, gebyrer, afdragsperiode og ÅOP viser Forbrugerstyrelsens undersøgelse. ÅOP der betyder årlige omkostninger i procent er det bedste redskab, men det kan kun bruges ved sammenlignelige lån. Det lån med laveste ÅOP er det billigste. Læs mere om ÅOP her.

Brug en låneberegner, der kan hjælpe, hvis man har vanskeligheder med at finde det billige lån. ÅOP skal altid oplyses af låneudbyder. Lån penge nu.

Fokuslån uden sikkerhed

Lån uden sikkerhed. Alle lån hos Fokuslån er lån uden sikkerhed. Der kræves ingen garanti eller kautionister for, at du kan få et lån. Det er også det folk efterspørger. Med 75.000 kroner har du også mange muligheder. Du kan betale indskud til en lejlighed, eller udbetaling på en lejlighed. Du kan rejse pengene op, hvis det er, hvad du ønsker. Du bestemmer helt selv over pengene. Fokuslån stiller ingen spørgsmål til din forvaltning af lånet. Fokuslån gør det bare muligt for dig. Fokuslån har fokus på dine behov. Lån penge. Lån nu og her.

Fokuslån er hurtige lån

Hurtige lån online. Hvis du søger i tidsrummet 8 – 22, vil du modtage svar inden for én time. Det er sandsynligt, at du kan have pengene samme dag, allersenest næste dag. Søgningen er hurtig. Oplysninger om adresse, arbejde og bankforbindelse ønsker Fokuslån. Du anvender NemID i ansøgningen, hvilket betyder, at processen er sikker og hurtig. Du vil derefter inden for en time modtage et lånetilbud, som du skal sammenligne med andre lånetilbud. Du underskriver med din digitale signatur, og så venter du bare på pengene. Lån penge online.

Fokuslån med NemID

Lån med NemID. Fokuslån anvender som de fleste andre låneudbydere lån med NemID. Det er blandt andet, fordi det er sikkert og trygt. Alle burde kende til brugen af NemID, fordi det er den måde vi kommunikerer med de offentlige myndigheder, for eksempel skat. Vi bruger og så NemID i netbank. Søg online lån med NemID.

Fokuslån uden dokumentation

Lån uden dokumentation kan man ikke få hos Fokuslån. Reelt kan man vel ikke få online lån nogen steder uden dokumentation, man skal jo altid kunne dokumentere sin alder, og man skal kunne dokumentere, at man ikke står i RKI. Fokuslån har følgende krav til deres lånere:

Mindst 20 år – ingen RKI – du skal dokumentere indtægten.

Hvis ovenstående kan dokumenteres, så er det muligt at låne penge. Lån penge nu og få dem med det samme.

Vi forventer, at Fokuslån har etableret et lån, der bliver et populært forbrugslån 2016. Lån penge online i dag.

Bedøm denne side
[Total: 1 Gennemsnit: 5]