X

EK lån

Med EK.dk Lån kan du låne i dag og have pengene i morgen

EK lån hos EK.dk er et online lån, som du kan søge hjemme fra køkkenbordet. Alle online lån er lån uden sikkerhed, hvilket gør online lån til meget populære lån. Når det så kombineres med et hurtig lån, så er folk meget tilfredse. Lån penge nu online når du har brug for penge hurtigt.

Online lån betyder også, at man slipper for en tur i banken, hvor mange føler sig utilpasse, fordi de føler, at de nærmest skal være meget ydmyge for at tilfredsstille bankrådgiveren.

EK lån hos EK.dk udbydes i samarbejde med DER.

EK lån fra 10.000 kroner – 50.000 kroner

Hos EK.dk kan du få et EK lån mellem 10.000 kroner og 50.000 kroner. Du kan få en løbetid på 1 år til 7 år. Det kan du selv være med til at afgøre. Dit månedlige afdrag bliver lavere jo længere tid du bruger på afbetalingen, men selve lånet bliver også dyrere totalt.

Det er vigtigt, at du vurderer, hvor længe du skal bruge på tilbagebetalingen. Det kan ikke nytte noget, at du strammer skruen og sætter dig for hårdt. Så kan det blive for surt. Sms lån, kviklån, forbrugslån er nogle af de forskellige lånebetegnelser der bliver flittigt brugt og et EK lån vil typisk være det vi kalder et kviklån.

Du sidder en aften derhjemme og surfer lidt rundt uden mål. Din kæreste sidder ude i køkkenet med en hjemmeopgave. Men pludselig stopper du, kalder på kæresten. Du er endt på en reklameside, hvor den dobbeltseng, I længe har ønsket jer, sælges med stor rabat. Hun bliver også begejstret. I er begge fyr og flamme. Sengen koster nu kun 28.000 kroner, nedsat fra 44.000 kroner.

Men hvordan skaffer de pengene? Økonomien hænger sammen, men det har ikke været muligt at spare op. Du kan tage lidt ekstra arbejde, så hvis I kan finde et lån, der passer til det, køber I sengen. Du kan tjene et par tusinde efter skat hver måned, så I beslutter jer for at få et EK lån på 50.000 kroner i 3 år. Det kan hænge sammen for jer.

EK lån – sådan søger du

Når du skal ansøge om et EK lån, bliver du viderestillet fra Laaneservice.dk. Når du kommer ind på EK.dk, skal du først afgøre, hvor stort et beløb du ønsker at låne. Derefter skal du finde ud af, hvor lang løbetiden skal være. Her er det vigtigt, at du har gjort dit hjemmearbejde ordentligt inden. Du skal være klar over, hvor meget du skal låne, og om du er i stand til at betale lånet tilbage med de betingelser, der bliver opstillet.

Når du har fundet det beløb du vil låne, trykker du på den blå knap ”Ja tak jeg vil gerne låne xxx kroner”.

Du sendes nu videre til næste side, hvor du skal opfylde nogle personlige oplysninger. Du skal skrive dit navn, e-mail, mobilnummer, fødselsdato. Du skal på denne side også informere låneudbyderen, om du er registreret i RKI eller i Debitor Registreret. Hvis det er tilfældet, så stopper ansøgningen her.

Herefter skal du give oplysninger om boligtype, ægteskab eller ej, børn, bil. Til sidst den mere finansielle del. Job, kreditkort, visa, online lån, bank.

Derefter trykker du på knappen, og du modtager en kvittering.

Find billige lån –

Uanset hvad, så bør man sikre sig at man får de billige lån. Er det et EK lån fra EK.dk eller er det andre lån, der er billige. Den eneste måde man kan finde ud af det på, er ved at indhente lånetilbud fra forskellige låneudbydere.

For det er nemlig først, når du sidder med dine lånetilbud, at du kan se, hvor dyrt dit lån egentligt bliver. Renten bliver nemlig først fastsat, når du bliver kreditvurderet.

For at hjælpe forbrugerne med at finde de billigste lån, har Folketinget indført begrebet ÅOP. Når du skal vælge det billigste lån, skal du vælge lånet med den laveste ÅOP, for det er det billigste.

5 ud af 5