Lånio

Lånio finder det billigste lån 

lanio

Lånio tilbyder hjælp til dig, når du skal låne. Lån penge så billigt som muligt. Det ønsker vi altid, når vi skal låne. Vi opfordrer altid vores lånere til at finde det billigste lån. Låneudbydernes priser kan man ikke aflæse umiddelbart. Renten fastsættes først, når låneudbyderen foretager en kreditvurdering af dig. Derfor kender man nemlig først prisen på et lån, når man sidder med et lånetilbud.

Vi har altid rådet vore kunder til at sammenligne priserne på et lån blandt flere forskellige låneudbydere. Hvis man ønsker at låne 20000 kroner, så skal man ansøge om et lån 20000 i for eksempel 12 måneder. Det lån skal man ansøge om ved flere forskellige låneudbydere. Kreditvurderingen foretages individuelt. Den foretages automatisk og elektronisk. Når man så har modtaget alle ens lånetilbud, skal man sammenligne lånenes ÅOP. Lånet med laveste ÅOP er det billigste totalt set over hele perioden. Læs mere om ÅOP her.

Billige lån med Lånio

Kampen for at finde det billigste lån kan være lang og vanskelig. Det er en vanskelig proces uanset om man vil låne penge i en bank eller hos en af de mange online låneudbydere. Du risikerer at bruge meget tid, og alligevel får du tilsyneladende ikke noget udbytte ud af besværet. Lånio prøver at gøre det svære og tidskrævende let for dig. Nu skal du ikke længere sende en ansøgning til banke efter bank, eller låneudbyder efter låneudbyder. Den proces klarer Lånio for dig. Her skal du blot udfylde én ansøgning, så sender Lånio din ansøgning til forskellige banker og låneudbydere, som nu skal kæmpe om at få lov til at tilbyde dig et lån.

Mange af vore lånere får ikke søgt om lån flere steder. ÅOP virker for uforståeligt, og mange finder det uoverkommeligt at søge flere lån, selv om det er gratis at søge lån. Lånio hjælper disse mennesker, fordi Lånio foretager opgaven med at indsamle lånetilbud fra forskellige banker, man samarbejder med.

Du indsender din låneansøgning til Lånio, der sender den videre til bankerne, de samarbejder med. Bankerne får så en vis tid til at sende et lånetilbud tilbage til Lånio. Lånio videresender derefter tilbuddene til dig. Du har nu mulighed for at sammenligne de lånetilbud, og vælge lånet med laveste ÅOP, som er det billigste.

Samlelån med Lånio

Der er mulighed for at søge om at få et samlelån. Det skal man angive i ens låneansøgning. Når man har behov for sammenlægning af lån, så er det ofte, fordi man i en periode har brugt flere penge, end man reelt havde. Et overforbrug, som er blevet finansieret af forskellige små lån.

Kviklån og sms lån og andre typer af  lyn lån, som har været forholdsvist nemme at optage, er blevet for stor en belastning for økonomien. Når man søger kviklån 30 dage, så er der mange, der er nødt til at optage nye lån for at kunne betale tilbage. Det er uholdbart og for dyrt i længden at indfri et lån med lånte penge fra et nyt lån.

Derfor er det en god idé at sadle om. Hvis man får lagt alle de gamle lån, sammen til ét ny lån, så vil man sandsynligvis komme til at sidde meget bedre i det, økonomisk set.

Lån 300000 

Lånio tilbyder at indhente lånetilbud på lån 10000 kroner som mindste beløb, og helt op til lån 300000 som højeste beløb. Løbetiden kan være helt op til 12 år. Når du indhenter lånetilbud via Lånio, så kan du forvente at modtage tilbud fra flere banker inden for en hverdag. Det er noget langsommere, end hvis du selv indhenter lånetilbud, hvor du ofte får svar inden for sekunder. Men du slipper for besværet.

Vi kan ikke snakke om hurtig lån i denne forbindelse. Du kan ikke forvente, at du modtager pengene samme dag eller næste dag. Der kan gå helt op til fem dage, inden du modtager pengene. Der er den bank, hvis tilbud du vælger, der står for udbetalingen af dit lån.

Der er naturligvis krav fra låneudbyderne, som du skal leve op til. Da det er forskellige banker, der tilbyder et lån, så vil der være forskellige krav hos den enkelte låneudbyder. Der er dog to krav, der gælder for alle låneudbyderne, som Lånio samarbejder med.

Låneeksempel: Lån 300.000 kroner i 12 år

Månedlig ydelse:                                                 3127 kr.

Fast debitorrente                                                            7,3%

Stiftelsesomkostninger                                                3.000 kr.

ÅOP før skat                                                                    7,51%.

Samlede kreditomkostninger                                    150.253 kr.

Samlede tilbagebetaling                                             450.253 kr.

Der er 14 dages fortrydelsesret

Krav til lånerne

Når du vil låne penge og søger Lånio, kan det være lidt vanskeligt helt at præcisere hvilke krav låneudbyderne stiller til dig. Låneudbyderne har forskellige krav til deres lånere. og man kan sige, at hvis du søger lån 18 år, så vil du kun få tilbud fra låneudbydere, der tilbyder lån til 18 årige.  Her er nogle generelle krav, som gælder alle låneudbyderne:
  • Du må ikke være registreret i RKI Registret eller i Debitor Registret
  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have CPR nummer
  • Du skal have NemID
  • Du skal have dansk bopæl, altså dansk folkeregisteradresse
  • Du skal have en aktiv e-mail
  • Du skal have dansk telefonnummer

Bankerne vil kreditvurdere dig ud fra de oplysninger, du selv har angivet. Desuden vil de opsøge oplysninger ved E-skat, som du giver dem adgang til, når du underskriver med NemID,

Låneeksempel: Lån 50.000 kroner i 5 år.

Månedlig ydelse:                                                          1002 kr.

Fast debitorrente                                                            7,3%

Stiftelsesomkostninger                                                 500 kr.

ÅOP før skat                                                                    7,75%.

Samlede kreditomkostninger                                     10.093 kr

Samlede tilbagebetaling                                              60.093 kr

Der er 14 dages fortrydelsesret

 

 

[Total: 0   Gennemsnit: 0/5]