Kviklån 2017

Please configure your Seofy Feed Generator.

Kviklån og sms lån har i mange år været populære online lån. I starten drejede det sig om små lån. Ofte mindre beløb i kortere tid. Lån online har udviklet sig hele tiden. Nye lån dukkede op. Minilån og turbolån og mange andre navne dukkede op. Der har været mulighed for lån 500 kr eller lån 1000. De mange nye online låneudbydere kæmpede en hård kamp om kunderne. Pludseligt var det hurtig lån og billige lån, som folk begyndte at søge. For mange forbrugerorganisationer og politikere var kviklån en rød klud i hovedet. Det betød til sidst også ændringer i Kreditaftaleloven, således at kviklån 2017 kommer til at se anderledes ud.

Der kan naturligvis findes flere forklaringer på, at kviklån og de andre online lån er blevet så eftertragtede. Mange har optaget et kviklån, når de stod og manglede penge, og man kunne hurtigt få et kviklån udbetalt. Et kviklån 2017 uden sikkerhed vil stadigt være et godt lån.

Lån penge online i stedet for at gå i banken har vist sig ikke kun at være en døgnflue. Mange havde efter Finanskrisen problemer med at låne i banken. Lån penge online blev derfor for mange det foretrukne, men også eneste sted at låne penge. Der er ikke noget, der tyder på, at kviklån 2017 vil miste deres popularitet.

Det virker også som om, at folks lånemønstre har ændret sig. Lån penge nu eller søg et hurtig lån er ofte ord, man støder på. Der er ikke så lang tid fra tanke til handling. Kviklån har måske fået folk til at lave flere impulskøb end tidligere, og nu må vi se om kviklån 2017 ændrer på det.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån var oprindeligt et mindre lån, ofte op til 10.000 kroner, men man kan få kviklån med et større beløb. Ofte skal kviklånet afdrages over meget kort tid, ofte 30 dage. Du kan få et kviklån uden sikkerhed. I realiteten er alle online lån uden sikkerhed. De fleste kan godt lide, at de ikke skal stille noget som sikkerhed. For mange vil det også være umuligt. At stille med en kautionist er der heller ikke mange, der ønsker. Der har været meget stor utilfredshed med kviklån i dens tidligere udgave, men det ser anderledes ud med kviklån efter 2017.

Kviklån ændringer i 2017

Ændringerne i Kreditaftaleloven betyder, at alle lån med en løbetid på under 90 dage pålægges en 48 timers betænkningstid. Kviklån 2017 har dermed ændret sig væsentligt. Der er ingen tvivl om, at hensigten med kviklån 2017 er at mindske antallet af kviklån, der har været støt stigende de senere år.

Gennem flere år har det ikke skortet på opfordringer fra forbrugerorganisationer, forbrugerombudsmanden og politiske partier til at sætte en stopklods op for de mange kviklån. Kviklån 2017 skal få kunderne til at tænke sig om en ekstra gang mere. Her vil det være en god idé at sætte sig ned og lægge et budget, hvis man ikke allerede har gjort det.

Kviklånsændringerne beskytter de svage forbrugere, og det er jo en god ting. Her på Laaneservice.dk opfordrer vi altid kunderne til forsigtighed, før de låner. Vi opfordrer til, at man lægger et budget, således at man ved, at man kan betale lånet tilbage.

Samtidigt kan man også sige, at kviklånsændringerne begrænser folks frihed til selv at bestemme. Kviklån med de 48 timers betænkningstid giver den enkelte dansker dårligere muligheder for at gøre det, man har lyst til. De fleste danskere er selv i stand til at vælge det rigtige for dem selv.

Kviklån efter 2017 betyder, at muligheden for et hurtig lån forsvinder, og det er der rigtig mange, der vil være kede af. Danskernes adfærdsmønstre har ændret sig, hvilket blandt andet har haft betydning for danskerne lånemuligheder og lånemønstre. Mange accepterer, at banklån er svære at få fat i for mange kunder. Online lån kan man få for det meste. De er godt nok lidt dyrere, men det er folk villige til at betale for.

Kviklån 2017 betyder, at en række låneudbydere bliver ramt af lovændring, hvorimod for en anden række låneudbydere betyder kviklån 2017 ingenting.

Kviklån 2017 betyder færre RKI registrerede

Ændringerne til kviklån 2017 kom fordi i en årrække var mange danskere, der havde problemer med økonomien. I nogle år var antallet af dårlige betalere, der var registreret i RKI Registret eller i Debitor Registret, støt stigende. I 2008 var 185000 danskere registreret, og det toppede i 2014 med 233000 registrerede. De seneste tre år er antallet af registrerede faldet til knap 220000.

Nogen vil mene, at kviklån 2017 ikke er nødvendig. Skuden var vendt, og familien Danmark var på vej tilbage. Stigningen i antallet af registrerede skyldtes eftervirkningerne af finanskrisen i 2008. Her var det jo absolut ikke den almindelige dansker, der var skyld i krisen. Tværtimod var det jo i høj grad bankernes ageren, der var skyld i mange af problemerne. Så kviklån 2017 kom alt for sent, hvis man henviser til antallet af registrerede personer.

Kviklån 2017 med tænkepause

Intentionerne med ændringerne i den nye Kreditaftalelov er helt klart at mindske antallet af kviklån 2017. Der har været en enorm stigning i antallet af optagne kviklån. For nogle år siden blev der oprettet omkring 20000, og det er steget til cirka 200000. Det samlede lånebeløb er i løbet af de seneste seks år steget fra cirka 40.000.000 til langt over 500.000.000. Det er et et problem, hvis det kun er personer med økonomiske problemer, der tager kviklån.

Det er helt klart, at loven kan hjælpe impulsive forbrugere fra at tage lån, som de ikke kan betale tilbage. En rapport om kviklån fra 2015 oplyser, at mange fortryder bagefter, at de lod sig impulsstyre, og de fortrød også, at de havde brugt pengene til et impulskøb.

Andre bruger et kviklån til at overleve resten af måneden, og andre bruger et kviklån på at tilbagebetale et andet lån. Det er naturligvis ikke hensigtsmæssigt, at kviklån bruges på den måde. Her skal forbrugeren søge hjælp.

Man kan langt hen ad vejen hjælpe sig selv, hvis man lægger et budget, inden man låner første gang. Et budget viser dig dit månedlige rådighedsbeløb, som kan fortælle dig, hvad du har råd til at afdrage et lån med. Mange, især unge mennesker har i mange år ikke lagt budget. Heldigvis er der nyere undersøgelser, der antyder, at flere og flere lægger budget eller prøver på det.

I forvejen havde forbrugerne rettigheder, herunder mulighed for at fortryde låntagning.

Hvad betyder lovændringen for kviklån 2017?

De vigtigste ændringer for kviklån 2017 er, at lovændringerne kun gælder for lån med en løbetid under tre måneder. Ændringen for kviklån 2017 er, at der indføres en betænkningstid på 48 timer. Det betyder helt præcist, at fra lånet er blevet godkendt, skal der gå 48 timer, inden låntageren igen henvender sig til låneudbyderen og anmoder om at få sit lån udbetalt.

Denne tænkepause i kviklån 2017 er naturligvis at betragte som en hjælp til de lånere, der lader sig styre lidt for meget af impulser og lyst. I tænkepausen har man mulighed for at vurdere, om det var fornuftigt at søge et lån. Man kan se på sin økonomi, lægge et budget inden man vurderer, om man ønsker et kviklån 2017.

Hvad betyder tænkepausen ved kviklån 2017 for dig?

Først og fremmest betyder ændringen for kviklån 2017, at låntagerne skal vente 48 timer, inden de kan få deres lån overført til deres konto. Kviklån 2017 er naturligvis ikke sat i verden kun for at genere kunderne. Det er selvfølgeligt for at hjælpe de kunder, der lader sig styre af impulserne og lader sig lokke til et impulskøb.

Betænkningstiden i kviklån 2017 betyder formentlig, at der bliver lavet færre kviklån 2017, og at kunderne optager lånene efter grundig overvejelse. Det er i hvert fald forventningerne til kviklån 2017. Det er naturligvis alle lån med en løbetid under 3 måneder, det gælder for, og ikke kun kviklån 2017.

Det er jo så et spørgsmål, om loven om kviklån 2017 rammer de personer, man håber, at den vil ramme. Når man foretager indgreb i folks personlige frihed til selv at bestemme, er det desværre ikke altid, at folk agerer, som man håber. Fordi er det de lempelige lånebetingelser, eller er det efterdønningerne fra finanskrisen, der var årsag til, at mange blev registret som dårlige betalere.

De fleste vil jo nok acceptere, at lovgivningen sikrer, at folk optager lån under fornuftige betingelser, og at man sikrer, at folk ikke skal betale ublu renter og gebyrer. Her hjælper kviklån 2017 desværre ikke.

Låneudbyderne og kviklån 2017

Da kviklån 2017 jo kun gælder for lån med en løbetid under 90 dage, så er der mange låneudbydere, der ikke skal bekymre sig om kviklån 2017. Langt hovedparten af vore låneudbydere tilbyder kun lån med en længere løbetid end 90 dage. En af årsagerne til, at kviklån 2017 så dagens lys var, at man ville forhindre at folk fik et hurtig lån, hvor de ikke fik tid til at overveje, om det var fornuftigt at optage et lån.

Hvorfor skal tænkepausen på de 48 timer ikke anvendes på andre lån end kviklån 2017? Politisk ville det nok have været umuligt at komme igennem med. Det ville ramme en branche urimeligt hårdt. Man kan også sige, at som forbruger har man visse rettigheder. Der er for eksempel muligt at fortryde sit lån og få det annulleret.

Mange låneudbydere, der havde specialiseret sig i at tilbyde hurtig lån med kort løbetid vil blive påvirket af kviklån 2017. De har i flere år arbejdet på at tilpasse deres lånetilbud til nye krav og forventninger fra lånerne. Lån gratis i 30 dage havde været et populært tilbud. Kviklån eller sms lån gratis, var det nu ikke længere muligt? Lån penge gratis var muligt hos fire af vore låneudbydere.

Låneudbyderne har på grund af kviklån 2017 ændret i deres tilbud. I stedet for at tilbyde hurtig lån, tilbyder man hurtig kredit. I stedet for gratis lån tilbyder man gratis kredit. Hvis låntagerne betaler deres gratis kredit tilbage efter 30 dage, så koster det dem ingenting i renter eller gebyrer.

Det betyder, at man undgår de 48 timers betænkningstid, og at kunderne kan få udbetalt deres lån eller kredit hurtig. Der er især fire låneudbydere, der har ændret i deres lånetilbud på grund af kviklån 2017.

Gratis lån 15000 kroner hos Lendon

Lendon  har i mange år tilbudt gratis lån. Lån 4000 gratis i 30 dage. Ingen renter eller gebyrer hvis lånet betales tilbage efter 30 dage. Det er stadigt muligt at få et gratis lån på 4000 kroner hos Lendon. Det vil så være et kviklån 2017 med 48 timers betænkningstid. Lendon tilbyder også gratis kredit. Lån 15000 kroner som en gratis kassekredit. Du bliver tildelt en kassekredit uden fast løbetid. Hvis du betaler kreditten tilbage efter 30 dage, så koster det dig ikke noget i renter og gebyrer. Her kan man sige, at kviklån 2017 har givet kunderne et bedre produkt og flere muligheder. Gratis lån eller kredit er stadigvæk kun for første gangs lånere.

Vivus tilbyder kassekredit op til 12.000 kroner

Vivus tilbyder ikke længere gratis lån. Kviklån 2017 betyder, at Vivus kun tilbyder kredit. I stedet for vil du blive tilbud en gratis kredit. Lån 2000 kroner gratis med en kassekredit, hvis du er under 23 år. Du kan få en gratis kredit på 4000 kroner, hvis du er 23 år. Kreditten er gratis, hvis man betaler kreditten ud efter 30 dage, så er der hverken renter eller gebyrer. Kreditten er uden fast løbetid. Din kredit forhøjes, når du har indfriet din gæld. Lån 3000 kroner anden gang. Lån 5000 kroner næste gang. Det højeste beløb  når du er under 23 år er lån 8000 kroner. De tilsvarende beløb for personer over 23 år er lån 4000, lån 6000, lån 8000 og lån 12000 kroner.

Ferratum tilbyder kredit op til 15.000 kroner

Ferratum tilbyder heller ikke længere lån. Kviklån 2017 har fået Ferratum til at tilbyde kredit. Alle ansøgninger om lån ender med et tilbud om en kredit. Hvis du ønsker at låne 15000 kroner, bliver du tilbudt en kredit på beløb med en løbetid mellem 5 måneder og 12 måneder. Tidligere tilbød Ferratum kun lån 4000 som gratis sms lån, så her har kviklån 2017 også betydet, at tilbuddene er blevet ændret. Om det så er til det bedre, må den enkelte forbruger jo selv beslutte.

Simbo Lån tilbyder kredit på 15000 kroner

Simbo Lån tilbyder som eneste låneudbyder gratis lån til lånere, der er 19 år. Lån 19 år er normalt ikke kendetegnet af store fordele., men Simbo Lån tilbyder gratis lån 4000 kroner i 30 dage. Men som de andre låneudbydere og på grund af kviklån 2017 tilbyder Simbo også en kredit. Du kan få en gratis kredit på 4000 kroner. Betaler du tilbage efter 30 dage, så er det uden renter og gebyrer. Simbo tilbyder kredit på op til 15000 kroner uden fast løbetid.

 

[Total: 0   Gennemsnit: 0/5]