Rente og gebyrfrit lån

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Kreditnu

1000 - 25000 kr

Lån mellem

12 - 12 mdr.

Løbetid

23 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksLån på 60 sekKundefavorit
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 12 mdr. Samlet kreditbeløb: 4.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 504,36 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 4.504,36 kr., Månedlig ydelse 375,36 kr., Fast debitorrente 0%, ÅOP 24,99%

DK - Kronelån

1000 - 20000 kr

Lån mellem

1 - 3 mdr.

Løbetid

19 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksEnkel ansøgningUnderskriv med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%

DK - Folkelånet

10000 - 50000 kr

Lån mellem

1 - 36 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Straks udbetalingGratis kreditvurderingLån med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 36 mdr., Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %.

Rente og gebyrfrit lånRente og gebyrfrit lån er nu en mulighed på det danske lånemarked. Et lån uden renter og gebyrer, også kaldet gratis lån, er blevet ret populære, og det kan man sådan set godt forstå, når det nu er helt gratis at låne penge. Hurtige lån som kviklån og mobillån har haft en dårlig ry og får skyld for at have meget høje renter. Men her er det nu nærmest den omvendte verden, hvor du kan få et rente og gebyrfrit lån, helt gratis. Her kan bankerne i hvert fald ikke være med. På siden her kan du læse meget mere om rente og gebyrfrit lån.

Rentefrit lån

Rentefrit lån tilbydes af flere låneudbydere. Det er dog kun nogle få låneudbydere, der tilbyder rente og gebyrfrit lån til deres nye kunder. Men skal du ud og låne penge, så er det da værd lige at undersøge, om du kan få deres gratis lån. Hvorfor betale renter på et lån, hvis du kan få et rente og gebyrfrit lån, hvor det ikke vil koste dig noget at låne penge, til det du nu har brug for?

Lån rentefrit

Lån rentefritLån rentefrit og uden gebyrer med et rentefrit lån. Har du brug for et lån nu og her, kan du nemt og hurtigt søge om et gratis lån. Du kan søge om et hurtigt lån på ganske få minutter. Og du får svar på din låneansøgning med det samme. Godkendes du til et gratis lån overføres pengene til din konto indenfor få hverdage. Lån penge nemt og hurtigt med et gratis lån.

Lån penge rentefrit

Lån penge rentefrit hvis du har brug for et mindre lån, kan du få et rente og gebyrfrit lån. Du kan få rente og gebyrfrit lån helt op til 15000 kr. Det er derfor alle tiders mulighed at søge om et gratis lån, hvis du kan har brug for et mindre lån. Det er vigtigt her at nævne, at et gratis lån skal betales tilbage indenfor 30 dage for at være gratis. Det er altså således kun en god idé med et rente og gebyrfrit lån, hvis du kan betale lånet hurtigt tilbage igen.

Lån penge gratis

Lån penge rentefriLån penge rentefri og uden gebyrer. Har du blot brug for et mindre lån i en kort periode, kan du søge om et rente og gebyrfrit lån. Et rentefrit lån skal betales tilbage indenfor 30 dage. Det er derfor kun en god idé at søge et gratis lån, hvis du er sikker på, at du kan betale lånet hurtigt tilbage igen. Et rente og gebyrfrit lån tilbydes som en løbende kassekredit. Du kan altså godt vælge at fortsætte dit lån efter de 30 dage, så er lånet blot ikke længere rentefrit.

Lån til bryllupsgave

Sara var blevet inviteret til bryllup. Det var hendes gode veninde, Line, som skulle giftes.  De var en venindeflok på 4, som alle var inviteret med til brylluppet. Line og hendes kommende mand skulle naturligvis have en god og fin gave, og veninderne var blevet enige om, at give 1000 kr hver i gave. Så kunne de nemlig købe præcis den fladskærm, som parret ønskede sig. Oveni gaven skulle Sara også med til polterarbend og det var også nødvendigt med en ny kjole, som hun kunne have på til brylluppet. Sara havde en mindre opsparing, men det kneb med pengene til bryllupsgaven. En af de andre veninder havde påtaget sig opgaven at købe fladskærmen, så hun ville selvfølgelig gerne have, at de andre piger overførte pengene til gaven til hendes konto. 

Sara valgte derfor at søge om et rentefrit lån. Sara vidste derfor godt, at et rentefrit lån skulle betales tilbage indenfor 30 dage. Det var lønningsdag 21 dage senere, og Sara kunne godt dække lånet med den næste løn. Sara søgte om at låne de 1000 kr. til gaven. Pengene stod på hendes konto allerede dagen efter og hun kunne overføre pengene til sin veninde. Da Sara fik sin løn, betalte hun sit lån ud. Sara havde således lånt pengene helt uden renter og gebyrer.

Lån uden renter og gebyr

Lån uden renter og gebyr lyder næsten for godt til at være sandt, men det er faktisk muligt. Flere låneudbydere er begyndt at tilbyde rente og gebyrfrit lån til deres nye kunder. Dette er naturligvis en god måde for låneudbyderne at skaffe sig nye kunder på. Men det er samtidig en god mulighed for låntageren. Har man brug for et lån, er det naturligvis kun en god ting at kunne slippe for renter og gebyrer. Det kræver altså, at du er første gangs kunde hos den pågældende låneudbyder, hvis du ønsker et rente og gebyrfrit lån.

Rente og gebyrfri lån

Rente og gebyrfri lån tilbydes til nye kunder hos nogle låneudbydere. Endvidere er det et krav, at et rente og gebyrfrit lån skal betales tilbage indenfor 30 dage. Det betyder, at det ikke er alle, der kan bruge et rente og gebyrfri lån. Men der er masser af situationer, hvor et gratis lån sagtens kan bruges. For at kunne søge et rente og gebyrfrit lån skal du være fyldt 19 år. Er du det, kan du søge om et gratis lån med NemID. Låneprocessen er yderst nem og det går også meget hurtigt. Allerede i løbet af samme dag, som du søger om et lån, kan du have pengene på din konto.

Lån uden renter og gebyrer

Lån uden renter og gebyrer er en fantastisk mulighed til dig, der kun har brug for et mindre lån i en kort periode. Der er 4 krav, der skal opfyldes, for at få et rente og gebyrfrit lån. Du skal være ny kunde hos den låneudbyder, du søger om lånet hos. Du skal være fyldt 19 år. Du må ikke være registreret i RKI. Endeligt skal lånet betales tilbage indenfor 30 dage. Opfylder du disse krav, kan du søge om et rentefrit lån.

Har du brug for et lån nu og her, er det bestemt værd at undersøge, om du kan få et rente og gebyrfrit lån. Det betyder nemlig, at der slet ikke nogen omkostninger ved lånet, og du kan altså låne penge helt gratis. Renter er som regel en ret dyr affære, så der kan spares mange penge ved at man slipper for renter og gebyrer.

Lån penge uden renter og gebyrer

Lån penge uden renter og gebyrer til hvad du end ønsker. Vælger du et gratis online lån, slipper du for spørgsmål omkring din privatøkonomi. Her er det din egen private sag, hvorfor du har brug for et lån. Du kan også frit bruge pengene til hvad du ønsker. Det er der ingen, der blander sig i. Dette er noget, der tiltaler rigtig mange, og er blot en af de mange fordele, der er ved at vælge at låne penge på nettet. Der er hele tiden nye lån på vej, og det kan godt betale sig at holde øje med lånemarkedet på nettet.

Gebyrfrit lån

Vi har gjort det nemt for dig, og har her på siden lavet en oversigt over de låneudbydere, til tilbyder rente og gebyrfrit lån. Her kan du nemt og hurtigt klikke dig videre ind på låneudbyderens hjemmeside, hvor du kan udfylde en låneansøgning. Nemt og hurtigt. Søg om et lån og modtag pengene på din konto allerede i dag.

[Total: 0   Gennemsnit: 0/5]