X

Lånebeløb

Lånebeløb der passer til din situation, finder du lige her. Lån online giver dig flere muligheder. Sms lån eller kviklån? Du kan selv vælge. Inden en låneansøgning skal du have dit ønskede lånebeløb klar. Hvor meget skal man låne? Lån 4000 eller lån 10000 kroner? Det er fristende, når man nu lige er i gang at låne et par tusinde mere end det er nødvendigt. Men lad dig ikke friste. Det vil bare medføre et overforbrug for lånte penge.

Inden du søger om lån, er det en rigtig god idé, hvis du har gjort dig det helt klart, hvor meget du skal låne, og hvor hurtigt du kan betale lånet tilbage. Vi har samlet de bedste låneudbyderes bedste tilbud på Danmarks førende lånesammenligningsside.

Lånebeløb der passer til dig

Find det lånebeløb der passer bedst til dine forhold på den nedenstående liste eller se den komplette låneliste på forsiden, hvor du nemt kan få et lån uden sikkerhed eller et lån uden dokumentation. Det der er det vigtigste for dig, at du har et overblik over din økonomi. Dit lånebeløb skal jo betales tilbage.

Lån med låneberegner

Det er en god idé at anvende vores låneberegner, som du kan bruge helt uden omkostninger. Låneberegneren kan hjælpe dig til at få et godt overblik over dit lånebeløb, både hvor meget du bør låne, og hvor hurtigt du skal afdrage lånet.

Lån penge med omtanke

Du skal lave et budget over alle dine udgifter og indtægter, så du kan se, hvor stort dit månedlige rådighedsbeløb er. Du skal også overveje, hvordan du vil betale dit lån tilbage. Det kan dit budget og dit rådighedsbeløb hjælpe dig med. Vil du gøre det på en gang efter 30 dage, eller ønsker du at betale tilbage over for eksempel 12 måneder eller mere.

Det er en vigtig overvejelse, for der er ingen grund til at søge et lån, hvor du kommer til at sidde for hårdt i det, hvis du skal betale det hele tilbage efter 30 dage, så er det bedre at få et lån, hvor du afdrager over længere tid.

Inden du overvejer et lån, skal du i det hele taget gøre dig det helt klart, om du skal låne. Er det nødvendigt at købe den nye iPhone, eller kan du klare dig lidt længere tid med den gamle.

Lån 12000

Lån 9000

Lån 8000

Lån 7000

Lån 6000

Lån 500 kr

Lån 400000

Lån 350000

Lån 300000