X

Gokredit

GoKredit er et godt sted at låne, hvis du har et akut behov for et mindre beløb. Lån penge hurtigt, hvis du mangler penge sidst på måneden, fordi tandlægeregningen blev lidt dyrere end forventet, så kan du let og hurtigt låne penge her. Skal du købe den nye iPad, kan du også låne til det.

Der tilbydes kun lån til personer, der er fyldt 25 år. Alle lån er hurtige lån. Det betyder, at når du sender din ansøgning, får du hurtigt et lånetilbud. Når du har bekræftet lånetilbuddet, varer det ikke længe, før pengene står på din konto. Lån penge hurtigt er en mulighed med lån penge online. Du bestemmer selv, hvad du vil gøre med pengene. Du bliver ikke spurgt om det. Du har 100 % råderet over dine penge.

Før du bekræfter en låneansøgning, bør du altid undersøge, om du kan få lånet billigere andre steder. Det er jo dumt ikke at tage det billigste kviklån, hvis det er muligt. For at finde de billige lån, skal du indhente lånetilbud fra flere forskellige udbydere. Når du så sammenligner lånetilbuddene, skal du vælge det lån med den laveste ÅOP. Det er nemlig det billigste lån. Læs mere om ÅOP her.

Lån uden sikkerhed hos Gokredit

GoKredit tilbyder kun online lån. Lån uden sikkerhed, så du skal ikke finde en kautionist, der vil stå inde for dig. Du skal heller ikke stille anden form for sikkerhed for dit lån.

Lån uden dokumentation med Gokredit

GoKredit har ikke så mange krav til dokumentationen. Det skyldes blandt andet, at det jo er mindre lån mellem 3000 og 6000 kroner, der tilbydes.

  • Du skal være 25 år
  • Du må ikke være registreret i RKI eller i Debitor Registret
  • CPR
  • Bosiddende i Danmark
  • Mobilnummer (alle nye kunder bliver kontaktet telefonisk vedrørende en kreditvurdering)
  • E-mail
  • NemID og Nemkonto

GoKredit lån 3000

Første gang du låner, kan du låne 3000 kroner. Du skal så betale 3.625 kroner tilbage efter 30 dage. Man kreditvurderer alle ansøgere, men da man ønsker, at du viser, at du er en kunde, der lever op til forpligtelserne. Det er årsagen til, at du første gang kun kan låne 3000 kroner. Betaler du til tiden, kan du låne 4000 kroner næste gang og så fremdeles.

Go Kredit lån 4000

Anden gang du låner, kan du låne 4000 kroner. Du skal så betale 4.820 kroner tilbage efter 30 dage.

Go Kredit lån 5000

Tredje gang du låner, kan du låne 5000 kroner. Du skal så betale 5.999 kroner tilbage efter 30 dage.

Go Kredit lån 6000

Fjerde gang og kommende gange kan du låne 6000 kroner. Du skal derefter betale 7.130 kroner tilbage efter 30 dage.

GoKredit kviklån

GoKredit tilbyder kviklån, som er et hurtigt lån. Et mindre beløb og kort løbetid. Alle lån har en løbetid på 30 dage.Du kan ansøge om kviklån, når du kommer ind på hjemmesiden. Her finder du et ansøgningsskema til kviklån. Kviklån når du har behov for penge sidst på måneden. Ved alle lån er det vigtigt, at du vurderer, om det er nødvendigt at låne pengene, og om det er muligt for dig at betale dem tilbage til tiden.

GoKredit sms lån

GoKredit tilbyder sms lån, men du kan ikke søge ved at sende en sms. Du kan søge om lån fra din mobiltelefon, når du er online. Når du kommer ind på hjemmesiden, kan du finde et ansøgningsskema til et sms lån. Du kan låne mellem 3000 og 6000 kroner i 30 dage. I og for sig er der ingen grund til at kalde det et sms lån længere, når man ikke kan optaget lånet med en sms. Den eneste årsag er, at sms lån er en kendt vare, som har været på markedet i flere år.

Om GoKredit

GoKredit APS er et selvstændigt danskejet firma, der blev stiftet i 2015 for at tilbyde sms lån og kviklån. Der tilbydes online lån hurtigt og nemt.

5 ud af 5