X

KvikAutomaten

Kvikautomaten er lukket og tilbyder ikke lån længere. Vi anbefaler, at man søger gratis kredit hos:

Ferratum tilbyder gratis kredit på 15000 kroner

Lendon tilbyder gratis kredit på 15000 kroner

KvikAutomaten tilbyder gratis lån

KvikAutomaten tilbyder hurtige lån mellem 500 kroner og 6000 kroner. Det er hurtigt og let , når du optager lån på vores hjemmeside. Du skal skrive det beløb, du ønsker at låne, dit CPR, din e-mail og dit mobilnummer. Så trykker du ”ansøg”, og sendes videre, hvor du skal bekræfte lånebeløbet. Det er nemt og hurtigt, så hvis du står og mangler penge, så er det hurtigt at ansøge om et lån.

Du får straks information om, hvor meget du kan låne. Så skal du underskrive med NemID, og derefter bliver pengene sat ind på din konto inden for 45 minutter, så kan du begynde at bruge pengene. Det kan næsten ikke gå hurtigere eller være lettere, men vi opfordrer dig alligevel til at passe på. Du skal ikke lade dig rive med af, at det går så nemt, for så glemmer du, at du måske kan finde et billigere lån ved en anden låneudbyder eller i banken. Du skal betale dit lån tilbage på 30 dage.

Find billige lån

Vi anbefaler alle vore kunder, at de indhenter enslydende lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere. Det er gratis at indhente lånetilbud, og det er dumt at lade være. Man kan lige så god få det billigste lån.

Hvordan finder man så det billigste lån? Det kan man kun gøre ved at sammenligne lånetilbuddene, og det er derfor du skal indhente lånetilbud fra forskellige låneudbydere.

Undersøgelser har vist, at folk har svært ved at gennemskue alt det med renter, debitorrente og renters rente. Folk kan ikke finde ud af, om de faste gebyrer og løbende gebyrer er høje, og hvilken indflydelse, de har på lånets pris. Derfor føler mange sig afmægtige, man kan ikke lide at spørge, fordi man tror, at man er den eneste, der ikke forstår regnskabet. Ofte vælger man bare det første lånetilbud, som måske ikke er det bedste.

Derfor indførte man ÅOP, der betyder årlige omkostninger i procent. Her er alle omkostninger ved lånet medregnet. Alle låneudbydere skal oplyse lånets ÅOP. Og husk at ÅOP kan kun bruges ved sammenlignelige lån. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån, selv om renten måske er højere, men så er gebyrerne lavere.

Hvis du har behov for at låne mere end de 6000 kroner, henviser KvikAutomaten dig til Ferratum, hvor som kunde i KvikAutomaten kan få en kassekredit på 15000 kroner.

KvikAutomaten – lån mellem 500 kroner og 6000 kroner

Lån ved KvikAutomaten er jo mindre beløb op til 6.000 kr. Derfor vil man bruge KvikAutomaten, når man har et akut behov for et mindre beløb. Kviklån og sms lån burde ikke bruges som en langsigtet økonomisk redskab, men kan selvfølgelig med fordel bruges i nødstilfælde. Hvis økonomien skranter, er det ikke redningen at låne 6000 kroner. Det er optimalt, hvis man får en uforudset regning, som skal betales, inden man får lån, så er det fornuftigt at låne. Det kan også være, at der pludselig er mulighed for at gøre et godt køb.

Et smart tv er på udsalg, og man kan spare 40 %, hvis man køber det nu. Det er meget vigtigt, at du vurderer, om det er muligt for dig at betale pengene tilbage i løbet af de 30 dage. Budgetlægning kan hjælpe dig. Selv om det kun er et mindre beløb, du låner, så skal det jo altså betales tilbage, så du ikke skal finansiere tilbagebetalingen med et nyt lån, og så kører skruen bare. Lån kun penge, hvis du har overblik over din økonomi. Hvis du skal købe nogle større ting er det normalt et forbrugslån du leder efter.

KvikAutomaten – lån gratis 3000 kroner

KvikAutomaten tilbyder gratis lån, første gang du låner, altså til nye kunder. Du kan låne op til 3000 kroner i 30 dage. Lånet tillægges ingen renter eller gebyrer. Du låner 3000 kroner, og du betaler 3000 kroner tilbage efter 30 dage, og det er vigtigt, at du husker det, fordi du ellers kommer til at betale for dit lån.

KvikAutomaten lån uden sikkerhed

KvikAutomaten tilbyder online lån uden sikkerhed. Generelt er alle online lån hos de forskellige låneudbydere lån uden sikkerhed. Du skal i den henseende ikke gøre noget, du skal bare kunne opfylde deres dokumentationskrav.

KvikAutomaten lån uden dokumentation

  • Man stiller ikke de store krav til dokumentation. Det drejer sig også kun og små lån, de tilbyder. Kravene er:
  • være fyldt 23 år
  • Ikke registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Bopæl i Danmark
  • CPR
  • E-mail
  • Mobilnummer
  • Intet udestående med KvikAutomaten eller Ferratum

Om KvikAutomaten

KvikAutomaten er den danske afdeling af Ferratum, som er en finsk virksomhed. Ferratum har afdelinger i mange lande. De ønsker at tilbyde de nemmeste lån med den højeste sikkerhed.

5 ud af 5
Lignende indhold