Kassekredit

Kassekredit på få minutter

En kassekredit er der mange danskere, der har. Lån penge med en kassekredit er en god løsning for de fleste. En kassekredit kan give dig en økonomisk sikkerhed. Den sikrer dig et rådighedsbeløb, der betyder, at du er godt rustet, selv om der sker noget uventet.

DK - Ferratum Kredit

1500 - 20000 kr

Lån mellem

5 - 47 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Gratis Lån Første gangHurtig UdbetalingNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.805,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 8.805,00 kr. Den månedlige ydelse: 750,00 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Kronelån

1000 - 20000 kr

Lån mellem

1 - 3 mdr.

Løbetid

19 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksEnkel ansøgningUnderskriv med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%

DK - Folkelånet

10000 - 50000 kr

Lån mellem

1 - 36 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Straks udbetalingGratis kreditvurderingLån med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 36 mdr., Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %.

DK - Kreditnu

1000 - 25000 kr

Lån mellem

12 - 12 mdr.

Løbetid

23 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksLån på 60 sekKundefavorit
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 12 mdr. Samlet kreditbeløb: 4.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 504,36 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 4.504,36 kr., Månedlig ydelse 375,36 kr., Fast debitorrente 0%, ÅOP 24,99%

Det uventede kunne være, hvis køleskab eller komfur pludseligt går i stykker. Det kan ikke betale sig at reparere det. Lån 5000 er nok muligt, men det er smartere med kassekreditten. Så har du altid penge på kontoen. Det er muligt, at få en kassekredit i banken.

I banken vil en kassekredit ofte være tilknyttet den konto, du bruger mest. Det vil for de flestes vedkommende være lønkontoen. Det er en kredit, kan man sige, der bliver tilføjet din konto, så det er muligt at lave overtræk. Du vil naturligvis skulle betale renter, men det er langt billigere, end hvis du bare overtrækker din konto.
kassekreditten
Man kan godt sige, at det er en form for en kredit, som du kan bruge uden at skulle spørge nogen, når du står og har behov for at bruge nogle ekstra penge. I stedet for at du skal søge et lån 25000 kroner, så får du bevilliget et overtræk på det ønskede beløb på din konto. Du betaler kun renter, når du bruger kreditten.

Mange bruger slet ikke kassekreditten i dagligdagen. Det giver den økonomiske sikkerhed, at man faktisk altid har lidt ekstra på kontoen. Det er dermed ikke nødvendigt at henvende sig i banken, når man mangler penge. Hvis man lige falder over noget, som man gerne vil købe, så er muligheden der med kassekreditten. Der kan jo være perioder i løbet af året, hvor der måske er behov for at bruge flere penge.

Kassekredit lån

Når du søger en kassekredit i banken, betyder det, at du kan lave et overtræk uden at skulle betale ekstra renter end de aftalte. Du betaler kun renter af det beløb, du bruger af kreditten. Hvis du for eksempel har søgt lån 10000 kroner, men kun har brugt 5000 kroner, så skal du kun betale renter af de 5000.

Tidligere var det ofte kun bankerne, der tilbød kassekredit, men nu tilbyder mange online låneudbydere også kredit ikke helt på samme måde, som i bankerne. I forbindelser med stramninger på kviklån med kort løbetid, hvor der blev indført en såkaldt tænkepause på lån med en kort løbetid, ændrede flere låneudbydere deres lånetilbud. Læs mere her.

I stedet for at tilbyde sms lån med kort løbetid, blev kunderne nu tilbudt en kredit i stedet for. Kreditten var gratis, hvis man betalte tilbage efter 30 dage. Lån penge gratis var tidligere en mulighed, som mange lånere naturligvis var glade for.

Disse låneudbydere var på grund af lovændringerne nødt til at ændre deres tilbud, så de stadigvæk kunne opfylde kundernes ønsker om gratis lån. Det blev nu til gratis kredit, hvis man betalte kreditten tilbage efter 30 dage. I begyndelsen var det Vivus, Lendon, Simbo og Ferratum der var de eneste udbydere online, men senere er andre fulgt efter. Det er blandt andet Wandoo, Zaplo og flere er sikkert på vej.

Det er meget forskelligt, hvordan betingelserne for afvikling af en kassekredit er. Nogle banker tilbyder løbetid på fem år, mens andre tilbyder nærmest uendelig løbetid. Online låneudbydere tilbyder begrænset eller ubegrænset løbetid. Lendon og Vivus, Simbo tilbyder ubegrænset løbettid, mens Wandoo tilbyder fire måneders løbetid.

Kassekreditten online

Hvis du søger kassekredit, sms lån eller kviklån, så er du på det rigtige sted. Laaneservice.dk giver dig nemlig et godt overblik over de mange online låneudbydere, der tilbyder lån af forskellig slags. Vi vil gerne hjælpe dig til det rigtige lån. Uanset om der er et af de små lån eller et stort lån. Hvis du søger en kredit i form af en kassekredit, så er det også muligt her. Vi vil gerne hjælpe dig til at finde den rigtige kassekredit online for dig. Det er jo også muligt at få en kassekredit i banken.

Det er hurtig og nemt at søge kassekredit online. Når du søger lån online, vil du ved nogle låneudbydere ofte blive tilbudt en kassekredit. Ferratum Kredit tilbyder for eksempel lån 20000 kroner som en kredit. Det er rentefrit i 30 dage. Det betyder, at hvis du betaler 20000 kroner tilbage efter 30 dage, så har du haft et gratis lån. Hvis du ikke betaler tilbage efter 30 dage, fortsætter kassekreditten med ubegrænset løbetid, hvis du overholder den månedlige tilbagebetaling.

Når du har afsendt ansøgningsskemaet ved hjælp af NemID, så modtager du straks et svar. Kreditvurderingen foretages automatisk. Derfor er svartiderne utrolig korte. Du får tilsendt et lånetilbud, som du godkender med dit NemID. Ferratum lover dig penge inden for én time. Så hurtigt går det ikke i banken. Her vil behandlingstiden være længere. Afhængig af bankens kendskab til dig vil der i mange tilfælde blive kræve dokumentation af en eller anden slags.

Kassekredit rente

Nogle af låneudbyderne, der tilbyder kassekredit, tilbyder ofte rentefrie perioder. Det er ofte 30 dage. Som vi så ved Ferratum, så kunne man få en kassekredit gratis og helt rentefrit i 30 dage. Når du leder efter den bedste og billigste kassekredit, så skal du søge om kredit hos flere låneudbydere.

Du er nødt til at indhente tilbud hos flere låneudbydere. Det er den bedste og vel også eneste måde til at sikre sig en billig kassekredit. Du kender nemlig ikke din rente, før du modtager et lånetilbud fra låneudbyderne. En kassekredit kan være en god måde til at styre økonomien på. Hvis du skal bruge hele kreditten med det samme, er det nok klogere at få et almindeligt lån.

Når du så sidder med lånetilbuddene, skal du finde den billigste kassekredit. Der er omkostninger ved at låne penge. Omkostninger af forskellig slags. Der er renter og gebyrer. Gebyrer kan både være etableringsgebyrer. Desuden kan der være løbende gebyrer af forskellig slags. Det kan være vanskeligt at overskue for mange.

Mange har igennem flere år følt, at lånene blev meget dyrere end forventet. Det kan man læse her i en rapport om kviklån fra 2015. Det har desværre ikke ændret sig.

Kassekreditten uden sikkerhed

Alle online lån er lån uden sikkerhed. Det gælder også for kassekreditter. Det betyder, at du ikke skal stille noget som pant eller garanti af nogen slags. Du skal heller ikke stille med en kautionist. Der vil hos de fleste låneudbydere være visse krav du skal leve op til.

Låneudbyderne har forskellige krav til lånerne. Den største forskel finder man i alderskravet.

  • Du skal være mindst 18 år gammel. De fleste låneudbydere kræver, at du er ældre.
  • Du skal have dansk bopæl.
  • Du skal have dansk telefonnummer og en aktiv e-mailadresse.
  • Du skal have en Nem konto i banken. Det er knyttet til din NemID.
  • De fleste låneudbydere tilbyder ikke lån eller kassekredit til personer, der er registreret som dårlige betalere i skyldnerregistrene Debitor Registret og RKI Registret.

 

[Total: 1   Gennemsnit: 5/5]