X

NetCredit

Netcredit

NetCredit er en af de seriøse spillere på det danske kviklånsmarked. Firmaet er i skrivende stund en af de 3 låneudbydere, der tilbyder gratis lån. Sammen med Kvikautomaten og Vivus dk er NetCredit en af de førende, når det kommer til mindre sms lån. Samlet kan du altså låne over 10000 kroner helt gratis. Du skal dog være opmærksom på konsekvenserne, hvis du ikke kan betale pengene tilbage efter endt låneperiode.

NetCredit – lån penge

NetCredit tilbyder mindre lån mellem 500 kroner og 10000 kroner. Lånets løbetid er mellem 5 dage og 30 dage. Her har vi tale om en låneudbyder, der tilbyder hurtige små lån, der også skal tilbagebetales hurtigt. Online lån er en oplagt mulighed, hvis man får en uforudset udgift sidst på måneden. Det kan være, at bilen netop i denne måned, hvor økonomien er stram, sætter ud, og den skal repareres, fordi den er en nødvendighed i familiens dagligdag med børn, der skal hentes i institutioner, og senere køres til fritidsaktiviteter. Det kan jo også være et kanontilbud på den IPad, som hele familien gerne vil have. Her kan det være en god idé at låne, for ikke at sige en nødvendighed.

Indhent lånetilbud hos NetCredit

Du anmoder om et lånetilbud, og i samme ombæring søger du også lån ved andre låneudbydere. Det koster ikke noget at ansøge om lån. Det kan spare dig for mange penge, hvis du gør det. Du er nødt til at søge online lån, fordi du skal bruge pengene hurtigt. Grunden til at du skal søge lån flere steder, er, at vi ønsker, at du får et af de billige lån. Du finder først ud af, hvad dit lån koster, når du ser dit lånetilbud. Renten på dit lån kender du ikke, før du ser dit lånetilbud. Lånefirmaerne kreditvurderer altid kunderne individuelt, påstår de.

Når du har modtaget dine lånetilbud, skal du så sammenligne lånene for at finde ud af, hvilke lån er de billigste. Mange folk har problemer med at overskue problematikken med renter og gebyrer af forskellig slags. Mange kunder har følt, at lånene ofte blev meget dyrere, end de havde forventet. For at give kunderne bedre muligheder for at vælge det bedste lån, det billige lån, indførte man ÅOP, som betyder årlige omkostninger i procent. Det er også et godt redskab, hvis man bruger det ved sammenlignelige lån, for så er lånet med den laveste ÅOP altid det billigste lån.

NetCredit lån mellem 500 kroner og 10000 kroner

NetCredit tilbyder nye lånere et gratis lån på 4000 kroner i 30 dage. Første gang du låner hos  kan du kun låne 4000 kroner. Næste lån kan være 5500 kroner. Det tredje lån kan være på 7000 kroner. Fjerde lån er 8500 kroner det maksimale, og femte og kommende lån kan være på 10000 kroner. Du kan ikke have flere lån ved NetCredit på samme tidspunkt. Du skal have indfriet dit gamle lån, inden du kan få et nyt. Du kan dog helt uden omkostninger indfri dit gamle lån, hvilket giver dig mulighed for at få et nyt lån.

NetCredit tilbyder hurtige lån. Du får respons på din ansøgning i løbet af 15 sekunder, og har du søgt lånet inden kl. 17.00 vil du have pengene på din konto i løbet af 15 minutter, hvis du har konto i Nordea. Er du ikke kunde i Nordea, tager det lidt længere tid.

NetCredit – gratis lån

Gratis lån?  Kan det være rigtigt? Ja, første gang du låner kan du søger kviklån kan du låne 4.000 kroner gratis i 30 dage. Det er et godt tilbud. Der er hverken gebyrer eller renter. Du betaler 4.000 kroner tilbage efter 30 dage.

NetCredit lån uden sikkerhed

NetCredit lån er lån uden sikkerhed. Du kan få lånet på dit glatte ansigt, hvis du ellers opfylder de stillede krav.

NetCredit lån uden dokumentation

  • NetCredit stiller ikke de store krav til dokumentation, for eksempel skal du ikke dokumentere indkomst. Man har følgende krav:
  • Alder: 20 år gammel
  • Ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Bopæl i Danmark
  • NemID
  • Desuden skal kunden være i besiddelse af e-mail, mobilnummer og bankkonto i eget navn.

Om NetCredit

NetCredit APS er et online lånefirma, der tidligere har haft deres virke i Tjekkiet, Polen, Letland og Rusland. De samarbejder med Nordea Bank i Danmark.

4.7 ud af 5