Selene Finans

Selene finansSelene Finans tilbyder lån mellem 3000 kroner og 75000 kroner. Du kan selv bestemme lånets løbetid. Du kan få op til 6 år. Det er værd at bemærke, at du kan låne op til 50.000 kroner faktisk på dit glatte ansigt. Det er muligt i hele lånets løbetid at springe afdragene i januar og juli over, for som de annoncerer, at nogle måneder skal der være plads til lidt ekstra. Ikke bare det første år, men hele perioden.

Hvis du har bestemt dig for at låne, går du ind på deres hjemmeside, og udfylder en låneansøgning. Der går højst 15 minutter, så har du fået dit lånetilbud. Vil du fortsætte, underskriver du lånetilbuddet med NemID, og pengene vil stå på din konto senest næste dag. Men inden du når så langt, vil vi meget gerne opfordre dig til at undersøge lånetilbud fra andre låneudbydere.

Find billige lån hos Selene Finans

Den eneste måde du kan finde de billige lån, er ved at sammenligne lånene. Det skal siges, at de lånetilbud, du indhenter, skal være enslydende. Nu har du sammenlignelige lånetilbud, som du kan vurdere. En anden god grund til at indhente lånetilbud fra forskellige udbydere, er den rente du tilbydes, kan du først se, når du får lånetilbuddet.

Låneudbyderne kreditvurderer alle ansøgere individuelt, og fastsætter dermed renten. Det betyder meget, om du tilbydes et lån til 10 % i rente, eller du tilbydes et lån til 23 % i rente. Når du sammenligner lånetilbuddene, skal du kigge på ÅOP. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån. Der er alt for mange personer, der bevæger sig ud på lånemarkedet uden at forstå, hvilke konsekvenser deres valg af lån får. Alt for mange forstår ikke alt det med renter, faste og løbende gebyrer og afdrag. Det har betydet, at mange mennesker følte sig snydt og bedraget, fordi lånet blev meget dyrere, end de havde forventet. Derfor indførte man ÅOP, som alle låneudbydere skal oplyse til kunderne. Det skal lige tilføjes, at det er gratis at indhente lånetilbud. Så du snyder kun dig selv, hvis du ikke gør det.

Lån online hos Selene Finans

Selene Finans åbner en ny verden for dig, hvor dine drømme kan gå i opfyldelse. Det kan være den store rejse til New Zealand og Australien, der nu bliver muligt. Eller hvis du har andre rejsemål, kan du nu gøre det. Det kan også være, at du gerne vil bruge pengene til at etablere dig i en ny lejlighed. Her har du måske til indskuddet og nye møbler. Du bestemmer helt selv, hvad pengene skal bruges til. Det blander Selene Finans sig ikke i. De vil gerne give dig den bedste service og muligheder for at dine planer kan lykkes. Det er klogt at lægge et budget, inden man låner, så man har et godt overblik over sin økonomi. Det skulle gerne være muligt at betale lånet tilbage til den aftale tid, ellers kan et forholdsvist billigt lån hurtigt blive til et dyrt lån.

Selene Finans lån uden sikkerhed

Selene Finans tilbyder lån uden sikkerhed. På linje med de andre udbydere af online lån, skal du heller ikke her finde kautionister eller sætte noget af værdi som sikkerhed.

 Selene Finans lån uden dokumentation

Selene Finans stiller ikke de store krav om dokumentation. De tilbyder lån til folk, der opfylder nedenstående krav:

  • Du skal være 18 år
  • Du skal være bosiddende i Danmark
  • Du skal have fast indtægt
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Hvis du låner under 50000 kroner ingen dokumentation
  • Hvis du låner over 50000 kroner, skal du fremvise lønsedler

Om Selene Finans

Selene Finans formidler lån til private kunder for Basisbank A/S. Selene Finans er et mellemled mellem kunderne og Basisbank. Selene Finans tilbyder online lån på vegne af Basisbank.

[Total: 2   Gennemsnit: 5/5]

Der er lukket for kommentarer.