Solida Finans

Solida FinansDer kommer tidspunkter i livet, hvor lån penge kan være den eneste mulighed. Solida Finans tilbyder hurtige lån. Ugen startede dårligt for Peter. På vej til arbejde mandag morgen. Det var koldt og mørkt, da hans bil begyndte at lyde underligt, og mistænkelig lugt begyndte at brede sig. Inden han nåede frem til en rasteplads begyndte bilen at køre langsommere. Peter fik den drejet ind til siden, inden den stoppede.

Lån penge hos Solida Finans

Lån penge til mekanikeren. Det var ikke lige, hvad Peter havde drømt om. Han havde overvejet en tur ned til Syden i det trælse vejr, men nu stod der ikke ferie på lånet, men værkstedsregning. Surt show, tænkte han. Han havde dagen før set Solida Finans omtalt. De tilbyder online lån uden sikkerhed. Endvidere var der også mulighed for pause i tilbagebetalingen.

Da Peter får mekanikerens regning på 18.000, er han rigtig træt af det hele.

Lån 50.000 kroner hos Solida Finans

Solida Finans tilbyder lån mellem 10.000 kroner og 50.000 kroner. Du kan selv være med til at fastsætte løbetiden. Du kan afdrage lånet mellem 1 år og 6 år. Solida Finans er fuldstændigt ligeglade med, hvad du vil bruge lånet til.

Peter beslutter sig for at låne 30.000 kroner, nu da han er i gang. Han tager et forbrugslån.  Så kan han også få en uge under de sydlige himmelstrøg.

Lån hos Solida Finans med omtanke

Lån penge med omtanke. Det er vigtigt, at man holder hovedet klart, når man skal til at låne penge. For det første skal man låne penge på baggrund af et budget. Det er vigtigt, at man har et godt overblik over sin økonomiske formåen, at man ved, at man kan betale den månedlige ydelse hver måned. Peter tjener helt godt, men han laver ikke et budget. Pengene plejer at slå til.

Peter vælger Solida Finans, fordi de giver mulighed for pause i tilbagebetalingen. Peter regner sådan set med, at han kan betale lånet tilbage i løbet af kort tid, da han har mulighed for at påtage sig ekstra arbejde, som er godt betalt.

Derfor gør det heller ikke så meget, at Peter låner lidt mere, end det var nødvendigt. Normalt bør man ikke låne mere, end man skal bruge.

Solida Finans med afdrag på pause

Solida Finans tilbyder et fleksibelt lån, hvor du selv kan være med til at bestemme betingelserne. Det betyder også, at du kan få pause i dine afdrag, hvis det er nødvendigt på et eller andet tidspunkt. Det kunne være, at du blev arbejdsløs og derfor kunne have problemer med afdragene, eller du har måske behov for pengene til noget andet.

Solida Finans nem og hurtig ansøgning

Det er nemt og hurtigt at ansøge låneudbyderen om et lån. Via laaneservice.dk bliver du stillet videre til udbyderens hjemmeside, hvor du skal udfylde et ansøgningsskema. Når man skal have et hurtigt lån, så er det godt, at der tilbydes hurtig og nem ansøgning.

Det er online ansøgning. Du får hurtigt svar. Inden for åbningstiderne får du svar i løbet af én time, og du får pengene ind på din konto samme dag.

Du skal være 20 år for at kunne få et lån hos Solida Finans. Du skal samtidigt oplyse om din bank, dine bolig- og beskæftigelsesforhold.

Du skal anvende NemID, når du ansøger. Det er medvirkende til en hurtigere kreditvurdering. Hvis du accepterer lånetilbuddet, underskriver du lånet med NemID, din digitale signatur. Hvis du ikke har eller bruger NemID, så læs her, om hvordan du kommer i gang med NemID.

Solida Finans forsikring

Solida Finans samarbejder med DER, en af de kendte udbydere på markedet. Solida Finans tilbyder, at man kan tegne forsikring mod arbejdsløshed. Man vil så få betalt sine afdrag i 12 måneder af forsikringen. Det betyder en vis form for tryghed og sikkerhed.

Brug låneberegner til at finde dit lån

Det er en godt idé at bruge vores låneberegner, når du skal finde det rigtige lån til dig.

[Total: 1   Gennemsnit: 5/5]