AlfaLån

AlfalånAlfalån er kommet under fanerne hos Basisbank og er derved ikke længere en del af ekspresbankens mange forskellige brands. Dette betyder dog ikke at kundeservicen hos Alfalån er blevet dårligere tværtimod.

AlfaLån tilbyder online lån. Det hele kan klares ved spisebordet eller på vej på arbejde. Lån penge online er muligt, når du kan komme på nettet. Det er muligt at komme online mange steder rundt i byen. Det er ikke nødvendigt at booke et møde med en bankrådgiver for at få et lån. Står du og mangler penge til den sidste del af måneden, så er AlfaLån en god mulighed.

Hvis I skal på ferie, og I måske skal betale rejsen nu eller et stort depositum, så kan I låne penge uden at blive spurgt, hvad I skal bruge pengene til. Lån penge hurtigt med et online lån. Du får hurtigt svar på din låneansøgning.

Der foretages en maskinel kreditvurdering. Ved større lån kan behandlingstiden blive længere. Det varer ikke 30 sekunder, før du har fået et lånetilbud. Hvis du accepterer lånetilbuddet, bekræfter du låneaftalen med NemID. Inden du låner, skal du gøre op med dig selv, om du skal låne, og om det er realistisk, at du kan betale lånet tilbage til tiden.

Det er en rigtig god idé at lave et budget, så man kan se, hvor mange penge man i grunden har hver måned.

AlfaLån – lån mellem 3000 og 75000 kroner

AlfaLån tilbyder online lån mellem 3000 kroner og 75000 kroner, og du kan få en løbetid på maksimal 72 måneder. Så der er mulighed for både små lån og større lån. Lån penge hos AlfaLån, som tilbyder hurtige lån uden sikkerhed, og det er vældig populære kviklån, som kunderne sætter stor pris på. Hvordan får jeg billige lån? Online lån er generelt ikke billige lån. Du får et lån uden sikkerhed, og det er der jo trods alt en vis risiko ved at gøre. Låneudbyderne sikrer sig mod tab, blandt andet ved højere renter og højere gebyrer. Så ofte vil et lån i banken være blandt de billige lån, men det må du finde ud af, når du skal låne.

Undersøgelser, Forbrugerrådet har lavet, viser, at mange mennesker har svært ved alt det med renter, gebyrer, afdrag og så videre. Mange har svært ved at se, hvilke lån der er de dyre og hvilke der er de billige. Mange har troet, at renten var det afgørende, men det er lige så vigtigt at se på de forskellige gebyrer, der pålægges et lån. Mange folk føler sig snydt og bedraget af lånefirmaerne, især tidligere, hvor det var meget vigtigt at læse det med småt. Folk syntes, at lånene blev meget dyrere end forventet. I dag er der kommet mere orden på lånemarkedet. For at hjælpe folk i lånesituationer indførte man ÅOP, der betyder årlige omkostninger i procent. Men det har heller ikke helt hjulpet, mange mennesker forstår stadig ikke problematikken.

For at finde billige sms lån skal du sammenligne forskellige lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Det skal være sammenlignelige lån. Lånet med den laveste ÅOP er det billigste lån, som du naturligvis vælger. Det koster ikke noget at indhente lånetilbud, så det vil være dumt ikke at prøve at finde det billigste kviklån.

AlfaLån uden sikkerhed

Online lån er lån uden sikkerhed. Du låner pengene efter en kreditvurdering. Du kan gøre med pengene lige, hvad du vil, og der stilles ingen spørgsmål om anvendelse af pengene.

Al faLån uden dokumentation

AlfaLån stiller ikke de store krav til dig som kunde. Der er generelt ikke så store krav ved online lån, og heller ikke her. Du skal kunne dokumentere, at du:

Er over 18 år

Har fast bopæl i Danmark

Har indkomst over kr. 150.000,- årligt pr. person

Har fast arbejde

Ikke er registreret i RKI og Debitor Registret

Har NemID

Ved lån over 20000 skal  lønseddel indsendes

Om Alfa Lån

AlfaLån samarbejder med Ekspres Bank om online lån til private kunder. AlfaLån er ikke en del af Ekspres Bank men er et mellemled mellem banken og potentielle lånere. AlfaLån fastsætter ikke rente og lånevilkår. Lånet er en sag mellem banken og kunden. AlfaLån markedsfører lånekampagner for Ekspres Bank og skaffer dem nye kunder.

 

FAQ Alfalån

Hvorfor skal jeg vælge et Alfalån?
Alfalån har hurtig svartid og med et alfalån er du i gode hænder når du skal låne mellem 3000 og 75000 kroner.
Kan jeg låne selvom jeg er registret i RKI?
Det er ikke muligt at låne penge når du er registret som dårlig betaler i enten RKI eller debitor registret. Vi vil anbefale at du søger noget rådgivning hvis du er havnet i RKI da det kan få vidtrækkende konsekvenser.
Er det godt at have en medansøger når jeg søger lån?
Det er altid en rigtig god ide at have flere ansøgere på din låneansøgning. Det kan også i mange tilfælde resultere i en bedre rentesats og muligheden for at låne flere penge.
Hvad er et samlelån?
Et samlelån er et lån hvor du samler “klatgæld” i et stor og overskueligt lån så ved du altid hvor meget du skal betale hver måned.
Hvor gammel skal jeg være for at låne?
Du skal som min være 18 år når du søger om et lån.
[Total: 1   Gennemsnit: 5/5]

Der er lukket for kommentarer.