Cashper

Online lån hos Cashper 

Cashper tilbyder online lån. Novum bank, der ejer Cashper, tilbyder online lån over hele Europa. I Danmark tilbyder Cashper i øjeblikket kun kautionistlån. Det skyldes de nuværende regler i Danmark. Ved at tilbyde kautionistlån giver man flere mennesker mulighed for at få et lån online.

DK - Ferratum Kredit

1500 - 20000 kr

Lån mellem

5 - 47 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Gratis Lån Første gangHurtig UdbetalingNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.805,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 8.805,00 kr. Den månedlige ydelse: 750,00 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Kreditnu

1000 - 25000 kr

Lån mellem

12 - 12 mdr.

Løbetid

23 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksLån på 60 sekKundefavorit
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 12 mdr. Samlet kreditbeløb: 4.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 504,36 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 4.504,36 kr., Månedlig ydelse 375,36 kr., Fast debitorrente 0%, ÅOP 24,99%

DK - Folkelånet

10000 - 50000 kr

Lån mellem

1 - 36 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Straks udbetalingGratis kreditvurderingLån med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 36 mdr., Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %.

DK - BankNorden

500 - 400000 kr

Lån mellem

1 - 180 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★★

Bedømmelse
Kundernes FavoritBedst i TestHurtig Udbetaling
14 dages fortrydelsesret

eks: 90.000 kr i 6 år Etb: 0 kr ÅOP: 5,57-10,55%. Kreditomk: 15.681-30.298 kr. Tilbagebet: 105.691-120.298 kr.

DK - Kronelån

1000 - 20000 kr

Lån mellem

1 - 3 mdr.

Løbetid

19 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksEnkel ansøgningUnderskriv med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%

Alle mennesker skal have en mulighed for at låne penge online. Online lån i form af et kautionistlån, som Cashper tilbyder, vil give flere mulighed for lån online. Mange mennesker vil ofte opleve, at de ikke kan blive godkendt til lån online. Det kan skyldes arbejdsløshed, eller et lavtlønnet arbejde. Ved at søge kautionistlån øges muligheden for at blive godkendt som låner.

Lån 20000 hos Cashper. Løbetiden på et kautionistlån er maksimal 6 måneder. Du kan ved hjælp af låneberegneren på Cashpers hjemmeside hurtigt få et overblik over økonomien bag lånet, og hvor meget du skal afdrage på lånet:

Valgte beløb 20.000,00 Rente 1.329,22 ÅOP 24.89%
Tilbagebetalingsbeløb 21.329,22
Månedlig ydelse bliver 3.555 kroner.
Det er yderst vigtigt, at man vurderer, om det er muligt at afdrage det aftalte beløb til tiden. Man må ikke sætte sig for stramt, når man låner penge. Hvis man har problemer med at afdrage et lån, kan det blive en dyr fornøjelse med et lån online.campaign-logo
Lån penge online er en låneform, flere og flere benytter sig af. Man kan se, at nye lån online dukker op. Lån penge online er en hurtigere låneform, end det sædvanlige banklån. Når du låner penge online vil du ofte blive tilbudt et hurtig lån online. Lån online betyder, at du hurtigt vil kunne få penge ind på din bankkonto. De store fordele, som får folk til at vælge online lån, er muligheden for et hurtig lån online og et online lån uden dokumentation.

Lån penge nu hos Cashper

Lån penge nu inden for kun få timer hos Cashper. Hurtige lån er vigtige for lånerne. Lån penge hurtigt er muligt med Cashper. Det varer sjældent 2 timer, inden dit hurtige lån er blevet overført til din konto. Lån penge nu kræver dog, at du hurtigt tilmelder dit betalingskort inde på din brugerprofil.

Når forbrugerne er så begejstrede for et hurtigt lån, kan der være flere forklaringer herpå. Man kan naturligvis stå i en situation, hvor det er yderst vigtigt, at man kan låne penge hurtigt. Går bilen i stykker eller bliver din cykel stjålet, så kan et hurtig lån være nødvendigt for at få bilen repareret, eller det er nødvendigt at låne penge hurtig for at kunne købe en ny cykel, fordi det trods alt varer et stykke tid, inden du få erstatningen fra forsikringsselskabet udbetalt.

Lån penge og få dem med det samme, hvis du føler, at der er nødvendigt at købe noget, som du har ventet længe på. Det kunne være en anden forklaring på de hurtige låns popularitet. Alt er tilsyneladende muligt med et hurtigt lån. Du behøver ikke at lade dig begrænse i noget som helst. Lån penge nu er for de fleste altid muligt.

Lån penge hurtigt kræver dog også at visse ting skal være opfyldt for at du kan søge dit hurtige lån. Lån med NemID, når du ønsker et hurtig lån. Hurtige lån med NemID, så er det muligt for låneudbyderen hurtigt at kunne kreditvurdere dig.
Lån penge nu er ikke kun positivt, for de hurtige lån kan betyde et overforbrug, fordi man kan låne penge hurtigt uden at overveje konsekvenserne. Kan man betale lånet tilbage? Det er nødvendigt at kigge ens budget godt igennem, inden man låner penge.

Billige lån

Når man søger online lån, skal man ikke forvente billige hurtige lån. Hurtige lån kan man få, men et billigt lån kan man få svært ved at finde. Muligheden for gratis lån er ikke længere til stede. Det betyder, at billige lån uden renter ikke er en mulighed.  Cashper tilbyder ikke billige hurtige lån. Man tilbyder lån uden dokumentation. I realiteten tilbyder man ikke lån uden sikkerhed, som ellers er normalen for et online lån.

Når man kun tilbyder kautionistlån, tilbyder man ikke lån uden sikkerhed. For en kautionist er jo at stille sikkerhed for et lån. Man må ikke tilbyde lån med ÅOP over 25%. Det lyder stadigvæk dyrt, men i forhold til tidligere er det meget billigt.

Et billigt lån online skal man ikke forvente at kunne få. Når man låner penge online, bliver man ikke tilbudt billige lån uden sikkerhed og dokumentation, og hvis man ønsker billige hurtige lån i håbet om at få pengene udbetalt hurtigt, så er der ikke mange låneudbydere, der står klar med et billig lån. Cashper tilbyder hurtige lån, men ikke billige lån.

Du skal altid forsøge at finde det billigste lån online. Hvad koster et lån? Hvordan finder man det billigste lån? Desværre er der tilsyneladende mange, der ikke er i stand til at vurdere prisen på et lån. Mange kan derfor ikke udpege det billigste lån.

Den bedste måde til at finde det billige lån er, at man indhenter lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Så skal man bare se på lånenes ÅOP. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån, som du skal vælge.

Lån 20000 hos Cashper

Lån penge hurtigt og nemt hos Cashper. Hvis du står og har brug for et hurtigt og nemt lån, så har Cashper et fantastisk lånetilbud til dig. Du kan som sagt låne helt op til 20.000 kroner. Lån penge hurtigt og nemt med en nem ansøgning. Når ansøgningen er gennemført, bliver pengene overført til din konto inden for en times tid.

Du skal anvende dit NemID ved ansøgningen, så kan låneudbyderen hurtigt kreditvurdere dig. Lån uden NemID er der ikke mange låneudbydere, der tilbyder længere. Det gør kreditvurderingen vanskeligere, og kræver mere manuelt arbejde for låneudbyderen. Du kan kun få hurtige lån med NemID.

Når du søger lån online gennem Cashper, er det et kautionistlån, du søger. På Cashpers hjemmeside kn du udfylde låneansøgningen. Derefter sender Cashper et link til din kautionist og dig. Når kautionisten har underskrevet og sendt ansøgningen, bliver pengene overført til dig.

Lån hurtigt, men inden du sender din ansøgning. er det vigtigt, at du har et godt overblik over din økonomi. Det er ikke særlig smart at optage et lån, som vil presse på din økonomi. Du ved, at når du låner penge hos Cashper, så har du maksimalt 6 måneder til at afdrage på lånet.

Hvis du ikke vil være i stand til at betale dit månedlige afdrag, skal du måske lade være med at låne penge, eller låne et mindre beløb. Lån hurtigt, men lån fornuftigt.

Hvem kan låne hos Cashper?

Når du søger online lån, stiller låneudbyderne nogle krav til låneansøgerne. Hos Cashper gælder følgende:

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal være bosiddende Danmark
 • Du skal have dansk telefonnummer og en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du må ikke være registreret i RKI eller i Debitor Registret
 • Indkomst på minimum 10000 kroner.

Hvem kan være kautionist?

Når Cashper tilbyder kautionistlån, er det, fordi man mener, at selv om du måske ikke har den bedste økonomi, så vil man gerne låne dig penge, når en person, der kender dig, vil være kautionist.

Der er naturligvis også krav til kautionisten, ligesom der er krav til låneansøgeren. For kautionisten gælder følgende:

 • Du skal være minimum 30 år
 • Være bosiddende i Danmark
 • Have fast månedlig indkomst på minimum 10000
 • Ikke registreret I RKI eller i Debitor Registret
 • Ikke kunde hos Cashper

Lån penge uden sikkerhed

Lån penge uden sikkerhed gælder for næsten alle online lån. Lån uden sikkerhed er et populært lån, fordi det betyder, at man kan få et hurtigt lån uden sikkerhed. Hurtige lån uden sikkerhed betyder, at man ikke skal stille nogen form for sikkerhed for lånet. Her er online lån hos Cashper anderledes. Man kræver sikkerhed i form af en kautionist.

Lån penge uden sikkerhed er ikke ensbetydende med et lån uden kreditvurdering. Ingen låneudbydere kan eller må tilbyde lån uden kreditvurdering. Når en låneansøger søger et lån, så er låneudbyderne forpligtet til at foretage en kreditvurdering.

En kreditvurdering kan være forskellige fra den ene låneudbyder til den anden, men en kreditvurdering skal foretages. Det er både ansvarligt, men også moralsk korrekt. Lån uden kreditvurdering kan betyde, at låneansøgeren ikke er i stand til at betale lånet tilbage. De fleste låneudbydere foretager en kreditvurdering, der foretages maskinelt. Få låneudbydere udfører kreditvurdering manuelt.

Billige forbrugslån hos Cashper

Du kan få et billigt forbrugslån hos Cashper. Et kautionistlån eller et forbrugslån hos Cashper bliver du tilbudt, selv om din økonomi ikke er god. Et kautionistlån er normalt ikke dyrere end andre online lån.

Hvad skal man bruge lånet til? Mange får faktisk lån til indfrielse af gæld. Det kan være fornuftigt at få et billigt forbrugslån, som man kan indfri ens gæld.

Lån trods RKI

Lån trods RKI er ikke muligt ved online lån. Heller ikke Cashper tilbyder lån trods RKI. Lån penge trods RKI er der ikke mange låneudbydere, der tilbyder. Man kan vel nærmest sige, at ingen online låneudbydere tilbyder lån trods RKI.

Når mange alligevel søger lån trods RKI, er det sandsynligvis, fordi man ønsker lån til indfrielse af RKI gæld. Det er også yderst fornuftigt. Lån penge trods RKI er bare umuligt, selv om man har de bedste intentioner.

Man må også se i øjnene, at der er nogle, der søger mobile lån trods RKI for at få flere penge til forbrug. Det er ikke klogt, fordi så kommer man aldrig ud af problemerne med RKI.

Det er bedre, at man forsøger at få afviklet ens gæld. En samtale med en kreditor om tilbagebetaling af en del af gælden har haft positiv effekt for mange.

[Total: 0   Gennemsnit: 0/5]