X

Føniks Privatlån

Føniks Privatlån er en af de nye muligheder, når du vil låne penge. Når du skal låne penge, skal du naturligvis prøve at finde det billige lån. Og det er en større opgave i dag end tidligere, hvor man næsten altid kun havde banken som mulighed. I dag kan man låne i Kreditforeningerne, hvis man har friværdi i sin bolig. Man kan låne i bankerne, og så er de de online låneudbydere, som der kommer flere og flere af. Der tilbydes mange forskellige lån, for eksempel kviklån eller sms lån. Det sidst ankomne er Føniks Privatlån, der tilbyder forbrugslån helt op til 100000 kroner.

Når der kommer flere og flere låneudbydere til, er det fordi der er et stort marked, som bankerne ikke kan klare. Folk føler generelt, at det er blevet meget vanskeligt at låne i banken til en fornuftig rente.

Lån 100000 kroner hos Føniks Privatlån

Det er muligt at få et lån 100000 kroner hos Føniks Privatlån. Det er mange penge. Alligevel er det en forholdsvis hurtig og nem ansøgning, du skal udfylde. Først skal lånebeløbet angives, og derefter lånets løbetid. Derefter skal du udfylde ansøgningsskemaet på de næste sider, inden du logger på med dit NemID og afsender låneansøgningen. Du får hurtigt svar på din låneansøgning. Hvis du ønsker at tage imod lånetilbuddet, skal du underskrive med din digitale signatur. Det vil sige dit NemID. Det er en meget hurtig og sikker proces, og pengene bliver overført til din konto hurtigst muligt.

Låneeksempel for lån 100000 kroner:

Den månedlige ydelse er baseret på fast årlig debitorrente 16,90%. ÅOP 26,49% (24 mdr.), 20,51% (72 mdr.) eller 19,54% (108 mdr.). Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 126.564, 167.437 eller 202.370. Samlede kreditomkostninger kr. 26.564, 67.437 eller 102.370. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 8.000kr.. Løbetid 24 – 108 måneder. Maks. ÅOP 26,49%. Alle beregninger er baseret på betaling med Homebanking.

Lån 100000 kroner billigt

For at finde det billigste lån skal du sammenligne lånetilbud. Det er jo ikke sikkert, at hvis Føniks Privatlån er det første tilbud du ser, at det også er det billigste. Da der ikke er så mange låneudbydere, der tilbyder lån 100000 kroner, så skal du bare finde de aktuelle låneudbydere. Bank Norwegian tilbyder lån 400000 kroner. Santander Bank tilbyder lån 350000 kroner. Desuden tilbyder både Acceptlån og DER lån 100000 kroner. Det vil være en rigtig god idé at indhente lånetilbud fra alle fem låneudbydere.

Når man skal finde det billigste lån, skal man finde lånets ÅOP. ÅOP kan kun bruges ved sammenlignelige lån. Altså du vil låne 100000 kroner i seks år. Hvad koster det? Du skal finde lånet med det laveste ÅOP. Det er nemlig det billigste lån. Læs mere om ÅOP her.

Det har altid givet de fleste mennesker problemer med at kunne udpege det billigste lån blandt andre. Man har ikke vidst, hvordan man skulle gribe det an. Hvad betyder noget for lånets pris. Der er naturligvis flere faktorer, men rente og gebyrer er de væsentligste.

Selv om ÅOP har været benyttet i mange år, er der desværre alt for mange, der enter ikke kender udtrykket eller forstår det. Det viser en undersøgelse, som du kan læse her.

Lån penge, når du har lagt et budget

De fleste kan låne penge, men det er ikke alle, der bør gøre det. Uanset om det er et mindre lån for eksempel lån 10000 kroner eller det er et stort lån 100000 kroner, så bør du ikke begynde din låneansøgning, inden du har lagt et budget. Du kan hente et budgetskema her. Læs mere om at lægge et budget her.

Det er yderst vigtigt, at du har et godt overblik over din økonomi, inden du sender en låneansøgning. Lån penge med fornuft. Hvis du skal låne 100000 kroner til nye møbler i hele hytten, så er det en stor ting. Det er noget I kan gå og glæde jer over, hvis I låner fornuftigt. Hvis ikke, kan I risikere, at glæden bliver afløst af frustrationer over, at man har problemer med at betale lånet tilbage. I værste fald bliver møblerne afhentet, fordi I ikke betaler gælden.

Derfor skal man finde ud af, hvor meget man kan afdrage om måneden. Man skal finde sit månedlige rådighedsbeløb. Det vil sige, at det er det beløb, man har til overs hver måned. Hvis det månedlige rådighedsbeløb er 4000 kroner, så må afdragene på det nye lån ikke være over 4000 kroner. og helst lidt under, så der stadigvæk er penge til uforudsete udgifter.

Det ser tilsyneladende ud til, at flere og flere lægger budget eller prøver på det. Det er en positiv udvikling. Ligeledes er der flere, der sparer op eller sætter penge fra til uforudsete udgifter. Det betyder, at privatøkonomien mange steder forbedres.

Lån trods RKI

Lån trods RKI er ikke muligt hos nogen af vore låneudbydere, heller ikke Føniks Privatlån. Der er ingen, der tilbyder lån til personer, der er registreret som dårlige betalere i RKI Registret eller i Debitor Registret, der er Danmarks to registre over dårlige betalere. Firmaer der er medlemmer af registrene kan her undersøge om en potentiel kunder er registreret. Mange firmaer benytter naturligvis muligheden for at undgå tab.

5 ud af 5