Santander Bank

Santander Bank – lån 350000 kroner

Santander Lån
Santander Lån

Santander Bank giver dig mulighed for at få drømmene opfyldt. Med 350.000 kroner ligger hele verden måske ikke åben for dig, men det giver dig mange muligheder. Du kan investere pengene i ejendom, aktier eller obligationer. Du har nu mulighed for at købe det, du ellers skulle have sparet op til i flere år. Glæden ved at forbruge kan være stor hos nogle mennesker, mens andre har det bedst med at betale kontant, og ikke skylde for meget væk.

Det er selvfølgeligt vigtigt, at du ikke låner mere end, der er nødvendigt. Du må ikke gå og klatte dyre lån væk. De skal jo betales tilbage på et eller andet tidspunkt. Det er også vigtigt, hvis du låner så mange penge, at du undersøger, om det er det billigste lån, du kan få. Sædvanligvis bør man indhente lånetilbud fra mange forskellige låneudbydere for at finde de billige lån, men der er ikke mange, der tilbyder så store lån som Santander Consumer Bank. Du skal sammenligne lån på deres ÅOP, der betyder årlige omkostninger i procent.

Santander lån mellem 10.000 kroner og 350.000 kroner

Santander Bank er en af de rigtig store udbydere på lånemarkedet. Banken tilbyder privatlån og har 2 forskellige privatlån, hvor du ikke skal stille nogen form for sikkerhed. Santander Bank tilbyder en meget favorabel rente. Renten på Santander Privatlån er lav. Renten er variabel med månedlig tilskrivning. Privatlån og Privatlån Plus angiver den laveste og højeste rente, du vil blive tilbudt. Den rente du tilbydes er afhængig af den samlede kreditvurdering af økonomien. Derfor kan det være en god idé, at man søger sammen, hvis man bor 2 i husstanden.

Hos Santander Bank kan du låne fra 10.000 kroner – 350.000 kroner. Du afgør selv, om du vil afdrage over 1 år eller 15 år. Hvis du låner op til 50.000 kroner, skal lånet afvikles i løbet af 10 år. Hvis du låner mellem 50.000 kroner – 150.000 kroner, skal lånet afvikles i løbet af 12 år. Man kan sige, at generelt er reglen, jo længere afdragsperiode, jo lavere afdrag pr. måned. Afdragene betales via PBS.

Banken har dagligt kontakt med kunder, som ønsker at få et lån så billigt som muligt. Banken tilbyder kun lån og kreditter, efter at banken har sikret sig, at kunden har mulighed for at tilbagebetale lånet. Banken informerer kunderne om ret og pligt. Alle kunder kan ikke behandles ens, da de økonomiske forhold er meget forskellige fra kunde til kunde.

Santander Bank forholder sig naturligvis ret til at sige nej til ansøgninger, når man efter kreditvurdering skønner, at kunden vil have vanskeligheder med at tilbagebetale lånet. Trods denne kreditvurdering sker det, at kunder ikke kan afdrage med de aftalte betingelser. Banken opfordrer kunderne til hurtigt at kontakte banken, inden det går helt galt. Jo tidligere der bliver sat ind, jo større er mulighederne for at finde en løsning, der tilfredsstiller begge parter.

Santander Kreditkort

Du har også mulighed for at få et af de attraktive kreditkort hos Santander. Du kan få en kredit på helt op til 50000 kroner. Når du søger et kreditkort, søger du med NemID. Du får hurtigt svar, og kan selv bestemme pinkode. Du vil få kortet tilsendt i løbet af 10 dage.

De største fordele ved Kreditkort fra Santander:

Du har op til 45 dages rentefri kredit ved køb

Der er ingen oprettelsesgebyrer eller årlige gebyrer

Du kan hæve kontanter i udlandet uden at betale én krone i gebyr til Santander

Lån hos Santander med hemmelig adresse

Hvis du søger online lån, og du har hemmelig adresse, så vil de fleste låneudbydere helt automatisk afvise at give dig et lån. Hos Acceptlån som er en afdeling af Santander Bank vil det være muligt at få et lån. Acceptlån kan jo ikke kontrollere og tjekke din adresse, selv om du låner med NemID. Man kan uden dansk folkeregisteradresse kan ansøge om lån. Du skal derfor sende en kopi af dit sygesikringsbevis. Du kan bruge din mobiltelefon til at tage et billede og sende det. Det er ikke det store problem.

Bankens krav til kunderne

Hvem kan låne?

Du skal være fyldt 18 år

Du skal have CPR nummer

Du skal have dansk telefonnummer og dansk folkeregisteradresse

Du må ikke være registreret i RKI eller i Debitor Registret

Der er desuden et indkomstkrav for henholdsvis Privatlån og Privatlån Plus:

Ved Privatlån kræves en årsindtægt på minimum 120.000 ved én ansøger og 240.000, hvis man har en medansøger.

Ved Privatlån Plus kræves en årsindtægt på minimum 240.000 ved én ansøger og 400.000, hvis man har en medansøger.

Forskellige låneeksempler

Lån 350000 kroner i 15 år:

ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent)      4,50 %
Kreditomkostninger (prisen du betaler for at låne pengene)          128.910 kr
Tilbagebetaling i alt (dit lån inkl. kreditomkostninger og gebyr)   478.910 kr
Det forudsætter betaling med Betalingsservice
[Total: 1   Gennemsnit: 5/5]

Der er lukket for kommentarer.