Folkelånet

Folkelånet med hurtig udbetaling

FolkelånetFolkelånet er en af de låneudbydere, der tilbyder hurtig lån. Når du søger lån hos Folkelånet, så vil du have dine penge i løbet af få timer. Folkelånet er en af de hurtigste låneudbydere, der er på markedet. Når du søger lån her på Laaneservice.dk, så bliver du sendt videre til Folkelånets hjemmeside, hvor du starter med at vælge størrelsen på dit lån.

Så trykker du dig videre med “ANSØG NU”. Du skal derefter udfylde nogle informationer om dig selv og din økonomi. Folkelånet vil så kreditvurdere dig. Hvis din ansøgning bliver godkendt, bliver pengene straks overført, når du har accepteret lånetilbuddet.

Lån penge og få dem med det samme ønsker mange låneansøgere. Det ønske kan Folkelånet nemt opfylde. Når du søger lån her, så er det ikke et lån uden dokumentation. Folkelånet har nogle krav til deres låneansøgere:

  • Du skal være minimum 21 år, men du må heller ikke være ældre end 69 år
  • Du skal have CPR
  • Du skal have dansk bopæl
  • Du skal have en aktiv e-mailadresse og dansk mobilnummer
  • Du skal have NemID og have en dansk bankkonto. Din Nem-konto.
  • Du må ikke være registreret i RKI Registret eller i Debitor Registret
  • Du skal opfylde kravene i kreditvurderingen

Lån penge trods RKI og kontanthjælp er ikke muligt hos Folkelånet. Der er ikke mange af vore låneudbydere, der tilbyder lån til personer, der er registreret som dårlige betalere i RKI Registret eller i Debitor Registret. Læs mere om lån trods RKI her.

Der foretages en individuel kreditvurdering, der som regel vil tage udgangspunkt i dine lønsedler. Andre indtægter udover fast løn skal også dokumenteres. Dine faste månedlige udgifter er også vigtige, når der foretages en kreditvurdering af dig. Når du låner med NemID, giver du samtidigt låneudbyderen adgang til e-skat.

Lån 25000 hos Folkelånet

Lån 25000 kroner på ganske få minutter. Det er dine muligheder, når du søger lån hos Folkelånet. Mindste lån 3000 kroner. Så det er ikke her du skal låne, hvis du ønsker de meget små lån eller de lidt større lån. Lånetiden er 12 måneder for alle lån.

Inden du låner, er det meget vigtigt, at du ved, at du er i stand til at betale lånet tilbage på 12 måneder. Hvis du ikke overholder tilbagebetalingerne kan det blive en dyr fornøjelse at optage et lån. Den bedste måde til at vurdere det er at lægge et budget. Her vil du kunne se, hvor meget du har råd til at afdrage på et lån hver måned de næste 12 måneder.

Når folk søger hurtige lån, så er det ikke altid, de tænker over, at pengene skal betales tilbage. I en rapport om kviklån fra 2015, som du kan læse her, kan man læse, at mange bagefter fortryder, at de optog et lån. Mange følte bagefter, at lånet blev meget dyrere, end de havde forventet. Mange fortrød bagefter også, at de havde ladet sig friste eller lokke til et såkaldt impulskøb.

Muligheden for lån penge hurtigt har desværre nogle negative effekter, når folk ikke tænker sig godt om, og ikke lader fornuften, men impulserne styre. Der er naturligvis også mange, der har haft stor glæde af muligheden for et hurtigt lån.

Det kan man benytte, hvis man ser et godt tilbud på noget, som man i længere tid har overvejet at anskaffe sig. Nu er muligheden for at erhverve det, og når man endda kan spare en del penge, så bør man slå til. Hvis køleskabet eller fryseren går i stykker midt om sommeren, så er det også nødvendigt at skifte det gamle ud nu. Det kan ikke vente til lønningsdagen kommer.

Låneeksempel:

Samlet lånebeløb:                                                   25.000 kr.
Fast debitorrente:                                                   90%
ÅOP:                                                                          207,57%
Månedlig ydelse**:                                                 3.635,94 kr.
Samlede låneomkostninger:                                 18.631,27 kr.
Samlet tilbagebetaling:                                          43.631,27 kr.
Der er 14 dages fortrydelsesret

 

[Total: 0   Gennemsnit: 0/5]