Kreditkort -> Norwegian kort

Få 45 dages rentefri kredit med kreditkort

Kreditkort af forskellig slags bliver efterhånden mere og mere almindelige og mere populært hos forbrugerne. Et kredit kort anvendes lige som betalingskortene dankort og visakort i butikker, på nettet og i udlandet.

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Ferratum Kredit

1500 - 20000 kr

Lån mellem

5 - 47 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Gratis Lån Første gangHurtig UdbetalingNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.805,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 8.805,00 kr. Den månedlige ydelse: 750,00 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

DK - Kreditnu

1000 - 25000 kr

Lån mellem

12 - 12 mdr.

Løbetid

23 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksLån på 60 sekKundefavorit
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 12 mdr. Samlet kreditbeløb: 4.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 504,36 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 4.504,36 kr., Månedlig ydelse 375,36 kr., Fast debitorrente 0%, ÅOP 24,99%

DK - Kronelån

1000 - 20000 kr

Lån mellem

1 - 3 mdr.

Løbetid

19 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksEnkel ansøgningUnderskriv med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%

DK - Folkelånet

10000 - 50000 kr

Lån mellem

1 - 36 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Straks udbetalingGratis kreditvurderingLån med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 36 mdr., Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %.

I modsætning til betalingskortet tilbyder kredit kortet ofte en kredit på et aftalt beløb. Ved at have et kreditkort udskyder du så at sige betalingen, ofte helt op til 45 dage.

BESTIL NORWEGIAN KORTET

Få et kreditkort

Få et kreditkort og opnå fordelene ved at bruge det i stedet for dine betalingskort. Ved at få et gratis kredit kort i B

Bank Norwegian Kreditkort
Bank Norwegian Kreditkort

ank Norwegian, Norwegian-kortet, får du mulighed for at få en rentefri kredit, hvis du følger ganske simple anvisninger.

Du må ikke betragte et kreditkort som et lån, men som et betalingsmiddel, der gør det muligt for dig at udskyde betalingen. Det betyder, at du skal sørge for at indbetale din gæld hver d. 1. i måneden.

Få et kredit kort i Bank Norwegian

Et af markedets bedste kreditkort er Norwegian-kortet, som er identisk med et visakort. Du kan anvende kreditkortet over alt. I forskellige butikker, på internettet og i udlandet. Kredit kortet er gratis i brug, og der opkræves ikke årligt gebyr.

Med Bank Norwegian-kortet får du op til 45 dages gratis kredit. Du kan få op til 100.000 kroner i kredit på Norwegian-kortet. Endvidere er der inkluderet en gratis rejse- og afbestillingsforsikring.

Kreditkortet fra Bank Norwegian er en helt oplagt anskaffelse for de personer, der rejser meget, og hvis man rejser ofte med Norwegian, så er der ikke noget at tænke på.

Hvis du foretager kontanthævninger ved rejser i udlandet, er der ingen afgifter eller gebyrer.

Låneeksempel:

Kreditten er 15.000 kr. udnyttes 100% og afvikles som et lån med en løbetid på 12 måneder

Renten er 19,99%

De samlede omkostninger: 1.673 kr.

ÅOP er 21,93%

Det samlede tilbagebetalte beløb er: 16.673 kr.

Fortrydelsesretten er 14 dage.

Fordele med kreditkort i Bank Norwegian

Ud over de nævnte fordele med bl.a. 45 dages kredit har kredit kortet også andre fordele, især hvis du af og til rejser med Norwegian.

Hver gang du bruger kreditkortet optjener du såkaldte CashPoints. 1 CashPoint er lig med 1 Norsk krone.

Man kan sammenligne det med en slags dividende. Hver gang du handler optjener du 1 % af varekøbet.

Hver gang du køber en flybillet eller rejse ved Norwegian optjener du 5 %. (20 % ved Flex-billetter). Du har så helt automatisk gratis rejse- og afbestillingsforsikring.

Når du har optjent CashPoints, kan du bruge dem ved køb af rejse ved Norwegian. Du kan jo afhængig af dine CashPoints betale rejsen måske helt eller delvis med dem.

Hvis man vælger at bruge Norwegian-kortet altid i stedet for ens andre kreditkort, kan man få et godt tilskud til ferierejsen. Det kan for de fleste aldrig give mange penge, men lidt har jo også ret. Hvis du køber for 100.000 kroner på kreditkortet, optjener du 1.000 kroner til ferierejsen.

Hvad er et kredit kort?

Selv om vi ofte omtaler vores dankort eller visakort som kredit kort, er de i virkeligheden det ikke. Pengene trækkes fra din konto i løbet af meget kort tid. Ofte inden for få timer.

Et kreditkort derimod er et betalingskort, hvor du har kredit i et vist antal dage, ofte op til 45 dage, inden pengene trækkes fra din konto.

Køb med kredit kort bliver ofte opgjort den 15. hver måned. Det beløb du har brugt, skal derefter indbetales d. 1. i måneden efter, så du undgår at betale renter.

Det betyder, at hvis du bruger dit kredit kort d. 16. lige efter opgørelsen, så har du kredit i halvanden måned, altså 45 dage. Hvis du bruger kreditkortet d. 15. så har du kun kredit 15 dage.

Du kan få kredit kort i bankerne i Danmark. MasterCard er meget udbredt.

Den store forskel på kredit kort i Danmark og i udlandet er, at i udlandet kan du få mange kreditkort, hvor du optjener de såkaldte CashPoints. I Danmark findes der ikke så mange. Coop Danmark tilbyder et MasterCard, hvor man optjener CashPoints, men kun når man handler i Coop.

Kreditkort i udlandet

Når de fleste rejser på ferie, husker alle at medbringe visakortet, men det er måske ikke godt nok. Vi bør medbringe flere forskellige kort, herunder et kreditkort. Et kreditkort er lige så vigtigt som et pas.

At medbringe forskellige kreditkort giver en økonomisk sikkerhed. Hvis du mister et kort eller et kort bliver ødelagt eller slugt af pengemaskinen ødelægger det ikke ferien.

Der er jo også risikoen for tyveri. Det er derfor vigtigt, at kortene opbevares forskellige steder.

Når du er i udlandet så bør du bruge dine kreditkort i stedet for visakortet.  Hvis der sker misbrug med dit kort, trækkes pengene jo med det samme, hvis du bruger visakort. Hvis du derimod bruger kreditkort, har du mulighed for at gøre indsigelser, inde du skal betale. Du får mere tid at reagere på.

Kredit kort eller kviklån

Hvis du pludseligt har modtaget en uventet stor regning fra din mekaniker. Du har ikke pengene. Hvad skal du gøre? Du skal kun låne pengene i kort tid, så et kviklån er en mulighed. Men en dyrere mulighed end hvis du kan bruge dit kreditkort. Derfor er det en god ide at have et kreditkort som buffer for uforudsete udgifter. Du kan dog med fordel bruge de gratis sms lån hvis du ikke har brugt de låneudbydere der tilbyder gratis sms lån.

Kredit kort eller kassekredit

Mange mener, at der ikke er den store forskel på kredit kort eller en kassekredit, men det er der. Har du et kreditkort, kan du få op til 45 dages rentefri kredit, inden du skal begynde at betale renter.

Hvis du hæver på en kassekredit, betaler du rente fra dag et. Der er også større udgifter ved at etablere en kassekredit, hvor du kan få et kredit kort gratis hos Bank Norwegian.

Omkostningerne ved et kredit kort er helt afhængig af, hvordan du styrer dit kredit kort. Betaler du tilbage hver den 1. i måneden, er det en super billig kredit. Ja det er rent faktisk gratis. Du skal ikke betale års gebyr eller andre udgifter. Husk dog at du aldrig skal overføre penge fra dit kort. Hvis du gør det så skal du betale renter. Så hvis du har et overtræk på din konto er den bedste løsning at hæve kontanter derved undgår du at skulle betale renter.

Hvis du derimod bruger hele din kredit på kredit kortet, så bliver det en dyr løsning.

Kredit kort trods RKI

Kredit kort trods RKI kan du ikke få. Ingen udstedere af kredit kort tilbyder muligheden til folk, der er registrerede i RKI eller i Debitor Registret. Hvis du er registreret som dårlig betaler er dine kreditmuligheder ret begrænsede. Hvis du står og skal bruge et betalingskort, men er registreret i RKI har du dog mulighed for at bruge et af de mange forudbetalte kort hvor du jo i sagens natur ikke kan hæve mere end den sum der står på din konto. Du kan bl.a få et payoneer kort lige her. Kortet kan bruges af alle over 18 år og du kan nemt overføre penge til dit kort som du så kan bruge på din ferie. Disse kort kan dog have høje gebyrer og det er ikke altid en god plan så husk altid at læse det med småt.

Fordele ved kredit kortet

  • Du kan benytte kortet når der opstår en nødsituation
  • Gratis oprettelse
  • 45 dages rentefri kredit
  • Intet årsgebyr
  • Intet gebyr på hævninger i udland.
[Total: 3   Gennemsnit: 4.3/5]