Lån penge trods rki og kontanthjælp >> Lån trods RKI 2017

Lån penge trods rki og kontanthjælp 

There be errors, yos!

Lån penge trods rki og kontanthjælpLån penge trods rki og kontanthjælp er noget mange søger efter. Kan man få almindelige lån? Faktisk er der her tale om to forskellige spørgsmål, og derfor er man nødt til at dele spørgsmålet op. Det er nemlig muligt at få et lån på kontanthjælp – og det er også muligt at få et lån trods rki. Her vil vi kigge lidt nærmere på de to spørgsmål, så du kan blive klogere på, om det er muligt for dig at få et lån. Er der blot tale om du har en lav indkomst eller er på kontanthjælp, vil det højest sandsynligt være muligt for dig at få et lån. Er du registreret hos RKI, er der dukket nye muligheder op for dig.

Lån penge på kontanthjælp

Lån penge på kontanthjælp er en mulighed. Er du på kontanthjælp er det stadig muligt for dig at få et kviklån eller et mobillån. Du hurtige online lån har nemlig ikke særligt høje krav til indkomst. Går du efter de helt høje lånebeløb på 100000 kr eller derover, vil der oftest være større krav til din indkomst. Men har du blot brug for et mindre lån på 50000 kr eller derunder, så er der gode chancer for at du kan få et lån.

Låneudbyderne skelner som regel ikke mellem, om du har en lav indkomst, er på SU eller på kontanthjælp. Hvis låneudbyderen har et krav til din indkomst, kigger de på din samlede indtægt. Her er det egentlig ligegyldigt, om din indtægt kommer fra kontanthjælp eller dagpenge eller hvad det måtte være. Derfor vil du højest sandsynligt godt kunne få et lån, selvom du er på kontanthjælp. Som nævnt kigger låneudbyderne slet ikke på din indkomst, hvis du kun søger om et mindre lån. Søger du om et større lån, kan der være krav til din indkomst, men det er sjældent mere end 150000 kr årligt. Her kan de fleste være med.

Lån penge trods rki

Lån trods RKI er på vej i en ny retning, kan man sige. Tidligere var det faktisk umuligt at låne penge, hvis man stod i registrene. Der er dukket nye låneudbydere op, der tilbyder lån til RKI-ramte personer. Der er i øjeblikket to låneudbydere, der tilbyder lån 50000 kroner, selv om man er registreret som en dårlig betaler. Lån penge er muligt hos Aurora Lån og Tillidslån. For at kunne komme i betragtning til et lån ved de to låneudbydere, skal man søge lånet sammen med en kautionist, der så står som garant for lånet. Det er dejligt, at de to låneudbydere prøver at give en ny chance til personer, der er ilde stedt.

Lån penge trods RKI er en populær søgning på nettet. Er det muligt at få et kviklån trods RKI? Der er altså rigtig mange, der søger efter et lån, selvom de står i RKI. Er man registreret i RKI, så betyder det, at man har ubetalt gæld. Og derfor har det også været umuligt at få et lån, hvis man først var havnet i RKI. Der var ikke nogen, der var interesseret i at låne penge ud til en dårlig betaler. Det kan heller ikke på nogen måde anbefales, at man optager et lån, hvis man i forvejen skylder penge, som man ikke kan betale. Man kommer sikkert til at betale en høj rente.

Er du registreret i RKI, er det nødvendigt, at du først bliver slettet fra RKI igen, hvis du ønsker et lån.  Det kan virkelig sætte en stopper for ens muligheder i fremtiden. Det kan være man på et tidspunkt ønsker at købe en ny bil eller et hus. Er du registreret i RKI Registret, kan du her læse mere om, hvordan du bliver slettet fra rki.

Lån penge trods rki og kontanthjælp her

Lån penge trods rki og kontanthjælp er to forskellige spørgsmål. Derfor findes der ikke en entydigt svar på dette. Du kan højest sandsynligt sagtens få et lån, selvom du er på kontanthjælp. Du kan prøve at søge lån hos nogle af vores låneudbydere. Alt efter hvor mange penge, du ønsker at låne, så vil du sikkert kunne få et lån her. Er du registreret i rki, kan du  i dag få et lån, men du kan ikke få hurtige lån trods RKI. I så fald er dine lånemuligheder er ikke længere lukkede.

 

[Total: 1   Gennemsnit: 5/5]