Lånebevis

 

Der lånebevis
Der lånebevis når du skal opfylde drømme

Lånebevis hvorfor skal jeg nu have det? Lånebeviset er et helt nyt koncept på det Danske lånemarked. Ingen andre af vore låneudbydere tilbyder lånebeviser. Der er kun DER lånebevis. DER er en del af L’easy, der også tilbyder lån i forbindelse med køb af elektronik især. Alle kender efterhånden Peter fra reklamerne.

DER lånebevis giver dig sikkerhed

Når der ikke er andre låneudbydere, der tilbyder lånebeviser, er det så et spørgsmål om, der er behov for det. Hvilke fordele og hvornår er det en god idé at have et i hånden? Mange vil sikkert sige, at jeg da bare kan søge et lån, når jeg får behov for pengene. Det er naturligvis også rigtigt, men der kan være fordele ved at have et DER lånebevis. Rigtig mange bruger det som et sikkerhedsnet for gratis lån. Det vil sige at man optager gratis sms lån, og for at være sikker på at man har de penge til at tilbagebetale lånet efter de 30 dage som er en typisk låneperiode for de såkaldte sms lån.

Når du har et DER lånebevis, så ved du, at du kan få et lån, og du ved hvor mange penge du har til rådighed. Det giver en vis tryghed og sikkerhed. Et lånebevis gælder i 30 dage. Har du ikke aktiveret det inden 30 dage, bortfalder lånebeviset. Det annulleres, og du skal starte forfra, men det er for dig heller ikke et problem, da det ikke koster noget at søge et lånebevis. Når du aktiverer et lånebevis, bliver du igen kreditvurderet. DER vil være sikker på, at de yder lånet med de samme forhold for din økonomi, der var gældende, da du fik lånebeviset.

Lånebevis giver handlemuligheder

Den store fordel med et lånebevis må være, at du kan tillade dig at handle. Hvis du ønsker at købe et sommerhus, så kan du måske få sommerhuset billigere, hvis du kan lægge en større udbetaling, som er muligt med et DER lån.

Ved hushandler skal du naturligvis bruger kreditforeningerne, fordi deres lån altid vil være billigere end banklån eller lån ved online udbydere.

DER tilbyder lån og finansiering af hårde hvidevarer og elektronik, som DER leverer. Desuden tilbyder DER Privat Finans forskellige andre lånemuligheder og altså DER lånebevis.

Hos DER kan du låne mellem 5000 kroner og 100.000 kroner, som skal afdrages i løbet af højst 72 måneder. Du kan selv være med til at bestemme, hvor lang tid du skal bruge på tilbagebetalingen.

Krav du skal opfylde for at få et lånebevis

  • Du skal være fyldt 20 år
  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller i Debitor Registret.
  • Du skal have NemID
  • Du skal have Dansk telefonnummer
  • Du skal have et cpr nummer

Sådan ansøger du

Det er hurtigt og nemt at ansøge om lån eller DER lånebevis. Du udfylder ansøgningen med NemID, og du vil modtage svar inden for 15 minutter.

Hvis du accepterer lånetilbuddet, underskriver du låneaftalen med NemID. Husk at søge lån hos forskellige låneudbydere for at sammenligne lånetilbuddene og finde det billigste lån. Det er lånet med laveste ÅOP.
Det er helt gratis og uforpligtende at søge lån. Det eneste det koster dig, er den tid du bruger på ansøgningerne og på at sammenligne lånetilbuddene. Lån penge, hvis du har råd til det. Læg budget, så du kan overskue din økonomi.

Den tid kan måske blive betalt godt tilbage, hvis du sparer omkostninger på lånet.
Man kan sige, at DER har flere gode lånemuligheder med overskuelige renter og priser. Du har mulighed for fleksible afdragsperioder. Du kan få rentefrie måneder, og du kan indfri dit lån før tid.

DER Privatlån Plus

Du kan låne fra 10.000 kroner op til 100.000 kroner. Det er et lån uden sikkerhed. Du kan afvikle lånet mellem 1 år og 6 år. Du bestemmer helt selv, hvad du vil bruge pengene til.

DER Pauselån
Med et Pauselån fra DER har du mulighed for at få en måneds pause under tilbagebetalingen. Ellers er lånebetingelserne og lånebeløb som ved DER Privatlån Plus. Låne op til 100.000 kroner over maks. 6 år.

DER Tryglån
Du kan låne mellem 10.000 kroner og 50.000 kroner med Tryglån. Nogenlunde samme betingelser som ved de andre DER lån. Dog den forskel, at i modsætning til de andre lån er der inkluderet forsikring i tilfælde af arbejdsløshed.

Forsikringen vil så betale dine afdrag, mens du er arbejdsløs. Dog skal du være opmærksom på at hvis du er selvstændig kan det være svært at bruge forsikringen.

Hvorfor skal jeg vælge et lånebevis? Med sådan et har du altid adgang til kontanter. Det er “peace of mind” og du kan altid indløse lånebeviset indenfor 30 dage.

[Total: 2   Gennemsnit: 5/5]

Der er lukket for kommentarer.