DER Tryglån

DER Tryglån
Med et Tryglån kan du låne op til 50.000 kr. med indbygget tryghed

DER Tryglån når du har brug for penge. Lån penge online. Lån penge uden sikkerhed. Lån penge, som du kan bruge til lige det, du ønsker dig. DER præsenterer et nyt lån. DER Tryglån, hvor du kan låne op til 50.000 kroner i op til 6 år. Der er nemt og hurtigt at ansøge, og du får hurtigt svar på din ansøgning. Ofte inden for 1 time.

DER Tryglån op til 50.000 kroner

Med DER Tryglån har du mulighed for at låne fra 10.000 kroner og helt op til 50.000 kroner. Du kan selv være med til at fastsætte længden på din tilbagebetalingsperiode. Det skal dog være mellem 12 måneder og 60 måneder.

Fordele ved DER Tryglån

Som ved andre online lån foregår ansøgningen elektronisk meget hurtigt. Du skal ikke stille sikkerhed. DER Tryglån har kun få krav til låneren. Du skal være 20 år. Du må ikke være registreret i RKI eller i Debitor Registret og så skal du kunne fremvise en lønseddel.

Med et DER Tryglån får du desuden en forsikring, der sikrer dig i tilfælde af arbejdsløshed. Der er jo altid en risiko forbundet med at låne penge, at sætte sig i gæld. Hvis der sker det uventede, at du mister dit arbejde, så hjælper forsikringen dig ved at betale afdragene på DER Tryglån i 12 måneder i træk. Arbejdsløshed betyder for de fleste pres på økonomien. En forsikring er med til at give tryghed.

 

Ansøg om DER Tryglån

Det er nemt og hurtigt at ansøge om et DER Tryglån. Inde på hjemmesiden følger du bare vejledningen. Det er nemt og hurtigt.

Du skal først vælge lånebeløb og afdragsperiode. Ved at skubbe barren på henholdsvis lånebeløb og løbetid frem og tilbage, kan du få et overblik over hvor meget det kommer til at koste dig hver måned. Det månedlige afdragsbeløb ændres hver gang du flytter barren.

Det kan hjælpe dig med at låne det rigtige beløb for dig. Inden du går i gang med en låneproces, skal du altid vurdere, om det er det rigtige at gøre. Har du brug for et lån, og kan du betale lånet tilbage. Hvis du har lavet et budget, kan du hurtigt overskue, om der er et rådighedsbeløb, der kan betale afdragene på dit DER Tryglån.

Når du har bestemt dig for lånebeløb og lånetid, går du videre. Du trykker ”ja” for forsikring, hvis du ønsker den tryghed. Der bliver så indregnet et gebyr i din opgørelse. Derefter trykker du på ansøgningsknappen.

Nu skal du udfylde de personlige oplysninger:

  • Navn–telefonnummer – e-mail-fødselsdato- statsborgerskab.
  • Boligtype-adresse-gift/ugift-børn-bil
  • Oplysninger vedrørende dit arbejde-løn-medlem af A-kasse
  • Bankoplysninger – oplysninger om kreditkort.
  • Til sidst skal du acceptere, at låneudbyderen må tjekke din kreditværdighed.
  • Du skal bruge NemID i din låneansøgning.
  • Når du har sendt din ansøgning modtager du en kvittering.

Lånetilbud fra DER 

Inden for en time modtager du afslag eller godkendelse af din låneansøgning. Du kan nu gennemgå det medsendte lånetilbud. Her kan du se hvad dine månedlige udgifter bliver. Det er ikke sikkert, at det passer med det beløb, du så tidligere, men den endelige rente kender du først når du ser lånetilbuddet.

Det er derfor ofte en god idé at indhente lånetilbud fra forskellige låneudbydere for at kunne sammenligne tilbuddene og finde det billigste lån. Hvis du ønsker at optage lånet, underskriver du lånetilbuddet elektronisk, og pengene bliver sat ind på din konto hurtigst muligt.

DER Tryglån med NemID

Det går hurtigt at få et kviklån med DER Tryglån og andre online lån. Folk efterspørger hurtige lån uden sikkerhed. Når det kan gå så hurtigt, som det ofte gøre, og pengene står på din konto nogle få timer efter, at du har bestemt dig for at søge et lån, skyldes det NemID.

Når man anvender NemID er det lettere og hurtigere for låneudbyderne at kreditvurdere låneren.

Alternativer til Der

Hvis du vil blive indenfor DER koncernen er der rigtig mange forskellige populære lånebrands at vælge imellem.

Modus lån fra Modus Finans er et helt ny lån på det danske marked. Det er lynhurtigt blevet et meget populært lån grundet dets fleksibilitet. De tilbyder nemlig at du kan få 2 måneders afdragsfrihed.

EK lån er også et helt nyt låne brand hvor du kan låne mellem 10000 kroner og 50000 kroner til lige hvad du har lyst til. Der er ikke krav om at du skal stille sikkerhed for lånet.

Bank Norwegian er nok det mest populære lånebrand på det danske lånemarked i øjeblikket.  Med renter fra 4.99% og et meget lavt oprettelsesgebyr er det klart et af de mest populære lån i øjeblikket. De har også lige langeret Norwegian kortet som er et gratis kreditkort.

DER koncernen holder til I Odense og hvis du vil kontakte dem så kan du se hvor de holder til lige her

[Total: 1   Gennemsnit: 5/5]