X

Leasy lavrente

Leasy lavrente et et godt og solidt lån med hurtig udbetaling

Hvis du har behov for at låne penge, så er Leasy lavrente et godt bud på et fornuftigt lån. Uanset hvad du skal bruge pengene til, så bestemmer du fuldstændigt selv over dem. Hvis du skal flytte, er det altid rart med lidt ekstra penge, fordi det bliver ofte dyrere at flytte end forventet.

Lån op til 50000 kroner med Leasy Lavrente

Leasy tilbyder et lavrentelån fra 5000 kroner til 50000 kroner. Du kan selv være med til at bestemme lånets løbetid. Det kan være mellem 2 år og 6 år. Jo længere tid du bruger på at afdrage dit lån, jo dyrere bliver lånet.

Det er her, at det er vigtigt, at du har et godt overblik over jeres økonomi. Hvis du ikke har det, så er det på tide at få det.

For at få det bedste overblik skal man lave et budget, der viser om man har overskud eller underskud hver måned. Når alle udgifter er betalt, skulle der gerne være penge tilbage. Det kalder vi et økonomisk rådighedsbeløb.

Lån penge med omtanke

Rådighedsbeløbet viser dig, om du i det hele taget skal tage et lån. For hvis dit rådighedsbeløb er så lille, at du ikke kan afdrage et lån, så bør du ikke låne, før du har kunnet fjerne nogle af udgifterne.

Dit rådighedsbeløb kan også hjælpe dig til at finde ud af, hvor længe I skal afdrage på lånet. Hvis dit rådighedsbeløb er forholdsvist stort, så kan I måske hurtigere nedbringe lånet, og dermed slippe billigere.

Alt for mange mennesker foretager ikke denne vurdering, og alt for mange laver ikke et budget, og dermed har de ikke et præcist overblik over deres økonomiske formåen. Derfor er det også vigtigt at finde den rigtige type lån. Der findes mange forskellige lånetyper, sms lån er de små hurtige lån fra 1000 til 6000 kroner. Lendon er den nyeste låneudbyder der tilbyder gratis lån op til 4000 kroner.

Leasy Lavrente lån med NemID

De fleste online lån sker med NemID. Ligeledes med Leasy Lavrente lån. Her skal du bruge NemID, når du ansøger, og du skal også bruge NemID, når du accepterer lånetilbuddet. NemID gør, at folk kan få hurtige lån. Hurtige lån betyder ofte, at du kan få pengene sat ind på din konto samme dag, som du søger. NemID er en sikker måde at sende fortrolige og private informationer og oplysninger på. Du skal bare have dit nøglekort klar.

Krav til Leasy lån

  • Leasy stiller enkelte krav til deres Lavrente lån.
  • Man kan ikke låne hos Leasy overhovedet, hvis man er registreret i RKI eller i Debitor Registret.
  • Man skal være fyldt 20 år.
  • Man skal kunne dokumentere fast indtægt.
  • Man skal have NemID.
  • Man skal have bopæl i Danmark

Sådan søger du Leasy Lån

For at få et kviklån fra Leasy Lavrente lån skal du udfylde en ansøgning. Det er hurtigt og nemt. Du kan køre op ned med barrerne for at finde lånebeløb og afdragsperiode. Læg mærke til, at den månedlige ydelse ændres, hver gang du flytter på en af barrerne. Du ved, at du skal afdrage lånet over et vist antal måneder, for at din økonomi ikke bliver påvirket ret meget. Når du har valgt det, der passer til din økonomi, trykker du på knappen ”Ansøg nu”.

Nu skal du derefter indtaste personlige oplysninger.

Navn, bopæl, telefonnummer, e-mailadresse. Din nationalitet: er du dansk statsborger og fødselsdato.

Derefter beskæftigelse, arbejdsgiver, årsindtægt før og efter skat. A-kasse medlemskab. Boligtype, gift-ugift, børn og bil.

Du skal oplyse om, du har lån andre steder, og om du har visakort og/eller andre kreditkort. Din Nem-konto, hvor pengene skal overføres til.

Til sidst skal du acceptere betingelserne, og du skal acceptere, at der indhentes kreditoplysninger på dig. Derefter trykker du ”Bestil nu”. Derefter skal du logge ind med NemID og indtaste dit CPR nummer.

Efter din ansøgning nu er blevet sendt, modtager du en kvittering, og du modtager svar på din låneansøgning inden for en time. Du modtager samtidigt et lånetilbud, som du nu skal vurdere og sammenligne med lignende lånemuligheder fra andre låneudbydere.

Leasy Lavrente lån er en del af DER koncernen som hver dag giver rigtig mange danskere lånetilbud. Andre lånebrands i DER koncernen.

1 ud af 5