Lendo

Lån 300000 kroner gennem Lendo

Lendo er ikke en låneudbyder. Lendo er derimod en låneformidler. Det betyder altså, at du ikke låner penge hos her, men Lendo hjælper dig til at finde det bedste og billigste lån. Lån penge online foregår normalt ved, at man søger et lån hos en enkelt låneudbyder. Vi opfordrer dog altid lånerne til, at når man søger lån online, så sender man låneansøgninger til mindst tre forskellige låneudbydere. Det bør man altid gøre for at sikre sig det billigste lån. Det tager lidt tid, men tiden kan være givet godt ud.

Lån penge med hjælp af Lendo betyder, at du kun skal udfylde én låneansøgning, men du vil modtage fem tilbud fra banker eller andre långivere. Lån penge nemt kan man vist godt kalde det tilbud, og Lendo tilbyder denne service helt uden omkostninger for dig som låner. Det vil kun tage dig nogle få minutter at udfylde en ansøgning om lån. Lendo lover dig svar på din låneansøgning inden for 24 timer. Du kan måske allerede modtage et tilbud efter få minutter, som ser lovende ud, men Lendo opfordrer dig til at vente for at se alle låntilbuddene igennem.

Når man ved, at der kommer fem tilbud til én, så er det meget klogt at vente, for hvis nu det bedste tilbud er det sidste? Når man skal udvælge et lån blandt flere, så får mange lånere problemer, men det er der ingen grund til. Man skal bruge ÅOP til at sammenligne identiske lån.

ÅOP angiver nemlig lånets kilopris. Altså hvad koster lånet alt inklusiv med renter og gebyrer. ÅOP kan kun anvendes til at sammenligne lån. Læs mere om ÅOP her.

Lendo samarbejder blandt andet med Basisbank, Resursbank, Leasy og Express Bank om dette lånetilbud til danske lånere.

Lån til samlelån gennem Lendo

Lån til samlelån gennem Lendo er en god mulighed for mange.  Du har en mulighed for at forbedre din økonomi eller for at rette op på din økonomi, hvis du søger et lån til samlelån gennem Lendo. Hvis du for eksempel har gamle lån med høje renter, så kan et nyt lån gennem Lendo måske være det rigtige for dig. Der er også mange, der tager et lån til samlelån, hvis de har mange forskellige lån, som de afdrager på.Lån til samlelån gennem Lendo

Hvis du får et nyt lån, kan du bruge lånet eller en del af det til at betale din gamle gæld. Det er vigtigt, at du oplyser Lendo om, at du vil bruge lånet til at afdrage gammel gæld.

Her skal du stadig først angive dit ønskede beløb, og under hvilke betingelser du ønsker at låne. Du skal så informere låneudbyderen om, hvor meget du skal bruge til at betale gammel gæld. Du bør være åben om disse forhold, fordi det kan betyde, at låneudbyderen vil hjælpe dig med at få afviklet din gamle gæld. Det er ikke uvæsentligt, fordi det kan der være en del arbejde i. Desuden vil det også betyde, at du får brugt dine penge rigtigt. Altså betalt den gamle gæld. Det viser også låneudbyderen, at du er i stand til at tage hånd om din økonomi, og dine lånemuligheder bliver helt sikkert ikke dårligere.

Ellers må man sige, at hverken Lendo eller låneudbyderne blander sig i, hvad du ønsker at bruge pengene til. Det bestemmer du helt selv.

Der stilles heller ikke de store krav til dig som låner:

Du skal være 18 år.

Du skal have en årlig indkomst på 100000 mindst.

Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller i Debitor Registret.

Lån 300000 gennem Lendo

Lån 300000 gennem Lendo er en god mulighed, når du står og har brug for mange penge. Lån 10000 er det mindste beløb du kan låne. Du kan afdrage et lån over 15 år. Den mindste løbetid er 1 år. Det er du selv med til at afgøre. Når det er beløb af den størrelse du kan låne gennem Lendo, så må man konstatere, at lån gennem Lendo er ikke for alle.Lån 300000 gennem Lendo

Hovedparten af de lånere, der låner penge online, søger små lån. Det kan man læse i rapporten om kviklån fra 2017, som du kan se her. Så set ud fra det synspunkt rammer Lendo og låneudbyderne, som Lendo repræsenterer, måske ikke helt målgruppen. Lån 300000 er mange penge, og rammer måske ikke målgruppen, men det er altid godt, at der er alternativer til det eksisterende system.

Med disse store lånebeløb er det ikke sms lån eller kviklån, der tilbydes gennem Lendo af låneudbyderne. Lån små beløb er ikke det man går efter her på hjemmesiden. Man vil nærmere kalde disse nye lån for forbrugslån. Om der er et marked for disse store lån, må vi jo se. Indtil nu er det mest bankerne og kreditforeningerne, der har ydet store lån.

Selv om du ønsker lån 250000 eller lignende beløb, så er betingelserne stadig som ved alle online lån, at det er lån uden sikkerhed. Det betyder, at du undgår al bøvlet med at skulle dokumentere, at du har værdier, der kan sættes ind som kaution for dit lån. Du slipper også for at skulle finde en kautionist, der vil garantere for lånet.

[Total: 2   Gennemsnit: 4.5/5]