X

Basisbank

Basisbank

Basisbank er en internetbank. Ingen filialer. Her er kun de rene bankopgaver. Kreditkort, netbank ikke ret mange gebyrer. Basis bank har mange års erfaring, og kommer nu mere direkte ud på markedet, når de overtager samarbejdet med flere af vores mest benyttede låneudbydere.

Basisbank vil stå som udlåner, og det vil også være dem, der fastsætter rente og lånebetingelser. Låneudbyderne er stadigvæk mellemled mellem kunderne og nu Basis bank. Kunderne vil sandsynligvis ikke komme til at mærke nogen forskel. Alle er kompetente og erfarne aktører på det danske lånemarked.

Der er nogle krav, du skal kunne opfylde for at låne hos Basisbank.

  • Du skal være fyldt 18 år

  • Du skal have dansk bopæl

  • Du skal have en fast indkomst

  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Lån penge hos Basisbank

Basisbank tilbyder Privatlån op til 500.000 kroner. Afdragsperiode op til 10 år.

Basis bank bliver nu en aktør på det online lånemarked. Banken bliver ikke direkte aktiv låneudbyder, men kommer til at samarbejde med nogle af vore kendte låneudbydere, der kommer til at fremstå som mellemled mellem kunden og banken.

Basis bank har overtaget låneudbyderne, der tidligere samarbejdede med Express Bank.

Låneeksempel: lån 500000 i 15 år

Årlig variabel debitorrente 12,45%. Samlet kreditbeløb 500.000 kr. ÅOP 13.1%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er 1.099.594 kr. Samlede kreditomkostninger 599.594 kr. Beregningen er vejledende og forudsætter, at lånet udbetales til en konto i et pengeinstitut og at tilbagebetaling foregår via BS. Den faktiske rentesats oplyses først, når ansøgningen er godkendt.

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 100.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 1.128 – 1.929 kr. Debitorrente: 4,95 – 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 6,5 – 21,9 %. Samlede kreditomk.: 35.356 – 131.489 kr. Samlet tilbagebet.: 135.356 – 231.489 kr. Stiftelsesomk.: 4.000 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

Lån penge hos Alfalån og Basisbank

Alfalån har tidligere formidlet lån til folk for Express Bank. Nu formidler Alfalån altså lån til private kunder for Basisbank. Det betyder, at det ikke er Alfalån som sætter prisen på lånet og lånebetingelser.

Det er hurtigt og nemt at søge lån hos Alfalån. Du får ved mindre lån svar inden for ti minutter. Ja, i øjeblikket reklameres med lån op til 50.000 kroner, og du får svar inden for 30 sekunder. Ved større lån kan der komme krav om dokumentation, som forlænger lånesagen.

Lån penge hos Alfalån med NemID

Lån penge med NemID. Du kan kun søge lån ved at bruge NemID. Det gør hele låneprocessen meget hurtig og forholdsvis sikker.

Lån 50.000 kroner hos Alfalån

Hvis du har behov for at låne et stort beløb, så er muligheden her. Du skal ikke stå til regnskab for, hvad du vil bruge pengene til. Det bestemmer du helt selv. Du får et lån uden sikkerhed. Du skal kunne fremvise lønsedler ved lån over 20.000 kroner. Du skal være 18 år. Du må ikke være i RKI.

Lån penge hos HotLån og Basisbank

Lån penge hos HotLån, hvis du er fyldt 25 år. Altså HotLån tilbyder man kun modne kunder lån. HotLån er låneformidler for Basisbank. HotLån er altså et mellemled mellem de private kunder og Basisbank.

Lån 50.000 kroner hos HotLån

Du kan låne mellem 3000 kroner og 50.000 kroner hurtigt og nemt. Du ansøger og underskriver aftalen med NemID. Du får svar i løbet af 30 sekunder.

Lån penge hos Kvikfinans og Basisbank

Lån penge hos Kvikfinans, hvis du er 18 år og har en fast indtægt på 140.000 kroner. Du må selvfølgeligt ikke være registreret i RKI. Kvikfinans er låneformidler for Basis bank, og Kvikfinans sender låneansøgning videre til Basis bank, der fastsætter lånets betingelser.

Lån 75.000 kroner hos Kvikfinans

Lån penge. Lån mellem 3000 kroner og 75.000 kroner i op til 6 år. Det er lån uden sikkerhed. Med 75.000 kroner har du mulighed for at få realiseret dine drømme. Du bestemmer helt selv, hvilke drømme, det skal være.

Lån penge hos LånLet og Basisbank

Lån penge hos LånLet, hvis du er fyldt 18 år. Det er hurtigt og nemt at ansøge om lån, og du får hurtigt svar. LånLet formidler kontakten mellem private kunder og Basis bank. Du skal bruge NemID, når du søger lån hos LånLet.

Lån 75.000 kroner hos LånLet.

Du kan låne op til 75.000 kroner i op til 6 år. Du bestemmer selv, hvad pengene skal bruges til. Hvis du vil låne over 50.000 kroner skal du fremvise lønseddel. Du må ikke være registreret i Debitor Registret eller i RKI.

Lån penge hos Plutus og Basisbank

Lån 75.000 kroner i op til 72 måneder. Du skal være fyldt 18 år, og du skal tjene mindst 150.000 kroner. Du må ikke være registreret i Debitor Registret eller i RKI. Du bliver tilbudt et lån uden sikkerhed. Lån med NemID er med til at gøre låneprocessen hurtig og let. Plutus samarbejder med Basis bank. Plutus formidler kontakten mellem private kunder og Basisbank.

Lån 75.000 kroner hos Plutus

Med 75.000 kroner har du mange muligheder, men det er en god idé ikke at låne mere, end det er nødvendigt. Pengene skal jo betales tilbage. Inden du optager et lån, er det en god idé at få et overblik over din økonomi. Hvis du lægger et budget, kan du hurtigt se, om det er muligt for dig at betale tilbage til tiden.

Lån penge hos Robotlån og Basisbank

Robotlån er ikke en del af Basisbank. Robotlån formidler lån til private kunder for Basis bank. Det er hurtigt og nemt at ansøge om lån hos Robotlån. Lån med NemID hos Robotlån. Det øger sikkerheden, og det betyder også, at du får pengene ind på din konto senest næste dag.

Lån 75.000 kroner hos Robotlån

Du kan låne mellem 3.000 kroner og 75.000 kroner hos Robotlån. Man kan vælge at afdrage det over helt op til 72 måneder. Du skal være fyldt 18 år, og du skal have en indtægt på 150.000. Fast arbejde og ingen registrering i RKI. Det drejer sig om et lån uden sikkerhed, og du kan bruge pengene til lige, hvad du ønsker. Det blander Robotlån sig ikke i.

Lån penge hos Selene Finans

Du kan låne mellem 3.000 kroner og 75.000 kroner hos Selene Finans, der også formidler lån for Basis bank til private kunder. Det er helt gratis at søge lån. Det skal du ikke betale for. Du kan låne, hvis du er over 18 år, har en fast indtægt, har fast bopæl i Danmark, og hvis du ikke er registreret som dårlig betaler i Debitor Registret eller RKI.

Lån 75.000 kroner hos Selene Finans

Du kan låne 75.000 kroner hos Selene Finans. Det er et lån uden sikkerhed. Du skal ikke fortælle, hvad du vil bruge pengene til. Det finder du selv ud af. Du kan få en afdragsperiode på 96 måneder. Du har mulighed for at få afdragsperioder lagt ind i dit lån. I hele lånets løbetid kan du bestemme, at du for eksempel ikke vil afdrag på lånet i januar og juli måned. Det er en fin løsning for mange.

FAQ Basisbank

Hvorfor skal jeg vælge et lån fra Basisbank?

Basisbank er en internetbank der har en bred vifte af populære lånebrands du kan nemt og hurtigt ansøge om lån på helt op til 75.000 kroner.

Kan jeg låne selvom jeg er registret i RKI?

Du kan desværre ikke låne penge hos Basisbank hvis du er kommet i betalingsregistrenes sorte bog.

Er det godt at have en medansøger når jeg søger lån?

Det er altid en rigtig god ide at have flere ansøgere på din låneansøgning. Det kan også i mange tilfælde resultere i en bedre rentesats og muligheden for at låne flere penge.

Hvad er et samlelån?

Et samlelån er et lån hvor du samler “klatgæld” i et stor og overskueligt lån så ved du altid hvor meget du skal betale hver måned.

Hvor gammel skal jeg være for at låne?

Du skal være over 23 år, når du søger om et lån via Basisbank.
3.3 ud af 5