X

Nordcredit

Lån penge når du har behov for det. Der er mange muligheder for forskellige lån. Kviklån eller sms lån som er nogle af de mere kendte lånetyper. Den nye udbyder Nordcredit tilbyder derimod kun kassekredit. Her er det ikke forbrugslån eller minilån af forskellig slags.

Nordcredit tilbyder som sagt kun kassekredit, men ikke helt som i banken. Du kan få en kassekredit på 15000 kroner. Du får dog kun råderet over 5000 kroner. Når du har betalt afdrag i to måneder, får du råderet over 5000 kroner mere. Altså 10000 kroner. Efter yderligere to måneders afdrag får du råderet over hele kreditten på 15000 kroner. Kreditten skal være betalt tilbage efter et år.

Lån penge billigt hos Nordcredit

Billige lån kan være vanskelige at få. Kan Nordcredit tilbyde billige lån? Online lån vil for det meste være dyrere end de lån, man kan få i banken. Hvis man ikke kan låne billigt, så må man i hver fald prøve på at få det billigste lån overhovedet. Hvordan finder man det billigste lån? Det har mange store problemer med at finde ud af. De føler ikke, at de har redskaberne, og de føler ofte, at lånene bliver meget dyrere end forventet.

Det er faktisk ikke så svært. Låneudbyderne er pålagt at informere kunderne om lånets ÅOP. Man får bare ikke noget ud af at kende ÅOP på det lån, man vil søge. Man skal sammenligne enslydende låns ÅOP. Man skal indhente lånetilbud, der er sammenlignelige, og se på de forskellige låns ÅOP. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån.

Hurtig lån hos Nordcredit

Nordcredit kan som flere af de øvrige låneudbydere tilbyde hurtig lån. Det er en hurtig og nem ansøgning. Kreditvurderingen tager ikke lang tid. Du får hurtigt svar på din låneansøgning. Når du returnerer låneansøgningen med din digitale underskrift, så er pengene nærmest på vej til din bankkonto.

Lån hos med omtanke

Når du skal i gang med at låne penge hos Nord credit skal det foregå ordentligt. Det starter med at du lægger et budget, hvis du ikke har et i forvejen. Når du lægger dit budget og får alle udgifter og indtægter ført ind, så kan du overskue din økonomi. Du kan se hvor mange penge, du har tilbage hver måned, når udgifterne er betalt. De penge du har tilbage hver måned, når dine udgifter er betalt, kalder man det månedlige rådighedsbeløb.

Dette rådighedsbeløb fortæller dig på en måde, hvor meget du kan låne, men hvad der måske er vigtigere. Det fortæller dig, hvor meget du er i stand til at afdrag på et lån. Hvis dit rådighedsbeløb er 2000 kroner, så kan du ikke afdrage mere end det beløb, måske endda lidt mindre, 1500 kroner. Så er der stadig lidt til de uforudsete udgifter.

Man skal passe på, at man ikke sætter afdragene for højt, så økonomien bliver for stram. På den anden side skal man heller ikke sætte det for lavt, for så varer det længe, inden gælden er afviklet.

Lån hurtigt og nemt

Når mange folk har vendt sig mod online lån i stedet for at gå i banken, skyldes det flere ting. Generelt er der mistillid til bankerne. Det går helt tilbage til finanskrisen. Mange mener, at bankerne var hovedårsag til den store finansielle krise. Grådighed og dårlig forretningskultur er der mange, der beskylder bankerne for. De almindelige bankkunder kunne i årene efter krisen betale prisen. Mange bankkunder kunne pludseligt ikke låne penge, selv om der var sikkerhed for et lån. Nu skulle bankerne stabilisere sig.

Da var der mange, der begyndte at låne penge online. De opdagede nu også, hvor hurtigt og nemt bankforretninger kunne laves. Lån 1000 og lån 100000 og alt derimellem blev foretaget.

Nordcredit tilbyder kassekredit

Nordcredit tilbyder ikke lån. Hos Nord credit tilbyder man kun kassekredit. Flere online låneudbydere er begyndt at tilbyde kredit i stedet for lån, ligesom tilbuddet her fra Nordcredit. Det skyldes den nye kreditaftalelov, der trådte i kraft fra starten af 2017. Den nye kreditaftalelov pålagde låneudbyder og låntager 48 timers betænkningstid. Kort sagt betød loven, at lån med en løbetid under 90 dage ikke kunne udbetales, før der var gået to døgn.

Loven blev vedtaget, fordi mange politikere frygtede, at stigningen i kviklån ville fortsætte med samme hastighed. Desuden var der blevet lavet en rapport om kviklån i 2015. Her udtalte mange, at de bagefter fortrød, at de havde taget disse hurtige lån. Derfor tilbyder Nordcredit også kassekredit.

Lån med NemID

Lån med NemID benytter Nordcredit sig også af som de fleste låneudbydere. Nord credit kan derfor tilbyde hurtig lån, fordi når man anvender NemID. Det giver Nord credit og de andre låneudbydere mulighed for at skaffe oplysninger, der betyder, at man hurtigt kan kreditvurdere kunderne.

Lån uden sikkerhed

Lån uden sikkerhed er en af forklaringerne på, at folk elsker disse hurtig lån uden sikkerhed. Nordcredit tilbyder lån uden sikkerhed. Lån 3000 uden sikkerhed eller lån 200000 uden sikkerhed. Alt er muligt. Dog ikke hos Nordcredit, her er største kreditmulighed 15000 kroner.

Lånekrav fra Nordcredit

Man har nogle ganske få krav, som låntagerne skal kunne opfylde.

  • Man skal være 23 år
  • Man skal bo på en dansk folkeregisteradresse
  • Man skal have dansk telefonnummer
  • Man skal have en dansk bankkonto
  • Man må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI Registret eller i Debitor Registret

Låneeksempel:

Låneeksempel ved lån 15000 kroner:

Kreditbeløb 15,000.00 kr.
Antal afdrag 12
Månedlig betaling 2,189.47 kr.
Udbetalingsgebyr 10% 1,500.00 kr.
Totalt tilbagebetalingsbeløb 26,273.60 kr.
Samlede kreditomkostninger 11,273.60
Fast årlig debitorrente 96 %
ÅOP 210.06 %

Lån trods RKI hos Nordcredit

Nordcredit accepterer ikke registrering i skyldnerregistrene. Hvis du er registreret som dårlig betaler i et af skyldnerregistrene RKI Registret eller i Debitor Registret, så vil du ikke kunne optage et lån hos nogen af vore låneudbydere. De to registre har databaser med oversigt over dårlige betalere. Her kan firmaer, hvis de er medlemmer, få adgang til databaserne, som de flittigt anvender, når de skal kreditvurdere alle kunder.

Hvis man bliver registreret i et af registrene, så vil man være registreret i fem år. Herefter bliver man slettet, men man skylder jo stadigvæk pengene og kan stadig retsforfølges. Det bedste er selvfølgeligt at være proaktiv og undgå registrering. Hvis skaden er sket, bør man kontakte sin kreditor for at undersøge, om det er muligt at lave en aftale om tilbagebetaling, så man kan blive slettet som dårlig betaler.

3.7 ud af 5