Turbolån

Turbolån – så kan det vist ikke blive hurtigere. Et nyt lån eller begreb er dukket op blandt online lån. Lån penge hurtigt har været mange menneskers mulighed efterhånden flere år. De enkelte online låneudbydere har konkurreret i flere år på hurtige lån. Filosofien var helt klart, at det var her kampen om kunderne stod. Jo hurtigere jo bedre.

DK - Kreditnu

1000 - 25000 kr

Lån mellem

12 - 12 mdr.

Løbetid

23 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksLån på 60 sekKundefavorit
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 12 mdr. Samlet kreditbeløb: 4.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 504,36 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 4.504,36 kr., Månedlig ydelse 375,36 kr., Fast debitorrente 0%, ÅOP 24,99%

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Kronelån

1000 - 20000 kr

Lån mellem

1 - 3 mdr.

Løbetid

19 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksEnkel ansøgningUnderskriv med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%

DK - Folkelånet

10000 - 50000 kr

Lån mellem

1 - 36 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Straks udbetalingGratis kreditvurderingLån med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 36 mdr., Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %.

Turbolån er gratis lån

Hvis du ønsker et turbolån, altså at du får pengene udbetalt hurtigt, så skal du låne med NemID. Ellers kan det simpelthen ikke lade sig gøre. Et turbolån uden NemID er simpelthen umuligt. Her i Danmark har de fleste efterhånden vænnet sig til brugen af NemID. En af fordelene ved NemID er naturligvis, at det er en sikker måde at fremsende fortrolige og følsomme oplysninger. En anden stor fordel er, at man kan bruge NemID alle steder, hvor du er online. Det er ikke kun knyttet til en PC. Du kan bruge din smart phone eller din iPad. Og vi har mulighed for at komme online flere og flere steder, så du

turbolån
Turbolån er udbetaling samme dag!

kan sidde og kommunikere med de offentlige myndigheder, når du sidder i bussen eller i toget.

Turbolån uden sikkerhed

Som alle andre kviklån online lån er dette lån også uden sikkerhed. Det at man ikke skal stille sikkerhed, og at man samtidigt kan få hurtige lån, ja nu kan man få lyn hurtige lån, er i absolut høj kurs ved lånerne.

Turbo lån er ekstremt hurtige lån

Hvor hurtige er turbolån egentligt? Ja, vi kan tage nogle eksempler på turbolån. Hvis du søger lån hos Ferratum, vil du modtage svar på din låneansøgning inden to minutter. Hvis du godkender lånetilbuddet med NemID, vil pengene stå på din Nem-konto inden for 45 minutter, hvis du din ansøgning er sendt mellem klokken 8.00 og klokken 20.00 på hverdage. Det er da turbo.

Ferratum har sat endnu mere turbo på. Her vil du modtage svar på din ansøgning i løbet af få sekunder. Hvis du godkender lånetilbuddet med dit NemID vil du modtage pengene inden for 15 minutter, hvis du er kunde i Nordea, og hvis din låneansøgning er inden kl. 17.00 på hverdage. Har du en anden bank får du først pengene næste dag. Så forsvandt lidt af turboen. Man kunne godt forestille sig, at NetCredit også vil gøre det muligt, at pengene hurtigt kommer ind på ens konto samme dag, selv om man ikke er kunde i Nordea. Ellers er det på en måde dårligere service end mange andre låneudbydere, der garanterer, at pengene bliver sat ind på ens konto i løbet af 2 – 3 timer.

Turbolån online

Turbolån lyder da som et godt tilbud til mange kunder. Men kommer det ikke til at betyde, at man låner uden at tage højde for konsekvenserne. Fordi hvem har i grunden behov for at låne penge så ekstremt hurtigt. Har man en regning, der skal betales, har man sandsynligvis vidst det i et stykke tid. Det kan ikke begrunde behovet for et turbolån. I vores optik kan der kun være enkelte situationer, der kan begrunde et turbolån. Hvis du en eftermiddag ser et fantastisk billigt tilbud, på et eller andet I længe har ønsket at købe, og tilbuddet gælder den dag, så kan der være fornuft i et turbolån.

Problemet med turbolån er dog, at man ikke får tid til at tænke sig om. Er det nu egentligt det man vil? Man kan hurtigt lade sig rive med af en stemning, og bagefter fortryde, at det skulle gå så hurtigt. Det kan man læse her.

Vi opfordrer jo altid til, at man prøver at finde det billigste online lån ved at sammenligne lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Det får man heller ikke tid til. Så et turbolån kan godt ende med at blive et lån, man fortryder. Det er altid godt at sammenligne flere forskellige lån og finde ud af hvilket lån der passer bedst til dine omstændigheder. Det er altid smart lige at se hvor meget man kan låne med et lånebevis hvor du kan se hvor meget du kan låne op til 100.000 kroner.

 

[Total: 9   Gennemsnit: 4.6/5]