Hotlån

HotlånHotlån er en fantastisk partner når du skal låne penge, når du har brug for lidt ekstra. Det kan dreje sig om de nødvendige ting, eller det kan dreje sig om ting, der lige giver hverdagen et lille løft. Du kan klare det hele fra sofaen. Du skal ikke snakke med en bankrådgiver og overbevise rådgiveren om, at du har brug for ekstra penge. Mange foretrækker online lån, fordi de ikke skal konfronteres med en bankrådgiver. Online lån er lette at få, og derfor foretrækker mange at søge lån online. Hvis fryseren er gået i stykker, og du har ikke opsparingen klar til at investere i en ny fryser, så kan du hurtigt få et lån hos HotLån.

Hos HotLån kan du låne mellem 3000 kroner og 75000 kroner. Måske er det ferietiden, der nærmer sig, og familien har store forventninger til en ferie under sydens sol, men feriebudgettet kan ikke helt klare de store forventninger, der er bygget op igennem flere måneder, så er det muligt at klare problemet eller udfordringen med et HotLån.

Det kan også være, at du bare har behov for at have lidt ekstra penge at gøre godt med. I lang tid har I måske ikke haft råd til ret meget. Der har kun lige været til de nødvendige udgifter. Der har ikke været råd til noget sjovt. Du kan skaffe dig et økonomisk frirum med et lån fra HotLån. Det er selvfølgeligt vigtigt, at du har et overblik over jeres økonomi, og kan vurdere, at det er muligt at betale lånet tilbage.

Hos HotLån bestemmer du selv, hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage. Du kan selv vælge. Du kan få vælge en tilbagebetalingsperiode op til 72 måneder.

 

HotLån mellem 3000 kroner og 75000 kroner

HotLån helt op til 75000 kroner giver dig mange muligheder. Du kan bruge pengene til lige, hvad du ønsker. HotLån blander sig ikke i det. Det er nemt og hurtigt at søge lån online hos HotLån. Du kan på HotLåns hjemmeside bruge deres låneberegner, der kan give dig et godt overblik over de forskellige omkostninger og renter, der tillægges lånet. Ligeledes kan du se, hvad den månedlige ydelse bliver, afhængig af hvilken tilbagebetalingsperiode, du vælger. Hotlån er et såkaldt kviklån hvor du får svar med det samme. I modsætning til et sms lån er tilbagebetalingen spredt ud over en årrække

Når du har bestemt, hvor meget du vil låne, og hvor lang tid du vil bruge på at betale tilbage, så ansøger du om et lån, og du får hurtigt et lånetilbud i løbet af 30 sekunder. Her kan du så se, hvad din rente bliver, og hvad dine udgifter ved lånet bliver. Hvis du ønsker lånet, underskriver du med NemID, og pengene bliver sat ind på din konto forholdsvis hurtigt.

De fleste ønsker billige lån, og det gør du sikkert også. Der er jo ingen grund til at vælge de dyreste lån. For at sikre dig billige lån, bliver du nødt til at indhente lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Det koster ikke noget at indhente lånetilbud, så det er helt op til dig selv, hvor mange du ønsker at indhente. Det skal være sammenlignelige lånetilbud for at du kan bruge det til noget. Hvis du ønsker at låne 25000 kroner i 36 måneder, skal du indhente lånetilbud på det. Når du sammenligner lånetilbuddene, skal du bruge ÅOP, der betyder årlige omkostninger i procent. Her er alle udgifter med. Lånet med den laveste ÅOP er det billigste lån, som du bør vælge. Du må ikke kun lade renten afgøre det.

Lån uden sikkerhed

Alle lån ved HotLån er lån uden sikkerhed. Hvis du kan leve op til deres krav, kan du altid få et lån uden sikkerhed. Et lån uden sikkerhed betyder, at du ikke skal stille noget som sikkerhed eller garanti for, at du betaler. Der er heller ikke nødvendigt at finde en kautionist.

Lån uden dokumentation

Når du skal låne online, er du lidt på egen hånd, så derfor er det en god idé at lægge budget, inden du søger lån. Læs mere om at lægge budget her. Det er ganske enkle krav, som HotLån kræver for at tilbyde dig et lån:

  • 18 år
  • Ikke registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Bosiddende i Danmark
  • Årlig indtægt på mindst 150000 kroner
  • Ved lån under 20000 kroner kræves ingen dokumentation
  • Ved lån over 20000 kræves dokumentation i form af lønseddel eller årsopgørelse

Om HotLån

HotLån er en låneudbyder og låneformidler, der i samarbejde med Ekspres Bank tilbyder online lån. HotLån er som låneudbyder et mellemled mellem kunderne og Ekspres Bank.

[Total: 5   Gennemsnit: 4/5]

Der er lukket for kommentarer.