X

Kliklån

Kliklån på få minutter

Lån til uforudsete udgifter

Kliklån lukker ned men du skal ikke snydes for et rigtig godt lån. Der er idag en del forskellige låneudbydere på det danske lånemarked. Vi har teamet op med en af de billigste låneudbydere, og derfor anbefaler vi, at du prøver at søge et lån hos Bank Norwegian. Kliklån er blevet erstattet af et nyt lånebrand nemlig Nordiclån.

Betingelserne er næsten de samme, som du kender det fra kliklånet. Du kan dog låne op til 50.000 kroner hos Nordic og ikke kun 40.000 som var max beløbet hos Kliklån.

Du kan ansøge om lån døgnet rundt, fordi det hele foregår elektronisk. Du kan søge om lån, du skal bare være online, og det er muligt mange steder rundt omkring i byen eller i de offentlige transportmidler, tog eller bus.

Lån penge hos Kviklån, når du har store drømme, eller når din økonomi har behov for et lille boost. Kliklån tilbyder lån op til 40000 kroner, og med dem på lommen kan du komme langt på din rejse rundt i Sydamerika, eller hvor du har lyst til at rejse. 40000 kroner kan også være en god hjælp, hvis du skal flytte i anden lejlighed, og har behov for penge enten til indskud eller til nye møbler.

Du kan også låne penge for at få et økonomisk råderum, måske indfri nogle sms lån eller kviklån, som du tidligere har fået, og du har lidt problemer med at betale til tiden.

Lån til samlelån

Det kan være en rigtig god idé at indfri gamle lån ved at tage et nyt lån, et såkaldt samlelån, og indfri de gamle lån. Det bliver sandsynligvis billigere for dig, at du kun skal afdrage på et lån i stedet for flere. Det betyder, at du får frigjort nogle penge hver måned, som du kan bruge til andre sjovere ting end afdrag på gamle lån. Du kan eventuelt også begynde at spare lidt op, hvis du har mulighed for det.

Kliklån mellem 5000 kroner og 40000 kroner

Lån penge hos Kliklån. Hvis du har bestemt dig for at søge et lån hos Kliklån, går du ind på deres hjemmeside og udfylder en låneansøgning. Du kan låne mellem 5000 kroner og 40000 kroner, og du selv vælge løbetiden på dit lån mellem 2 og 6 år. Kliklån blander sig ikke i, hvad du vil bruge pengene til. De ønsker bare at give dig den bedste service, og skaffe pengene til dig til fornuftige renter. Kliklån giver dig også en mulighed for at vælge én årlig betalingsfri måned. Det kan jo være en udmærket idé, at man har mulighed for at springe et afdrag over enten i sommerferien eller ved juletid, hvor man måske har brug for lidt ekstra penge i privatøkonomien.

Billige lån

Kliklån foretager en individuel kreditvurdering, og renten bliver fastsat. Renten bliver mellem 9,90 % og 26,08 %. Du modtager et lånetilbud i løbet af 15 minutter fra Kliklån, og det er først, når du ser lånetilbuddet, at du kan se hvilken rentesats, du bliver tilbudt. Det har stor betydning.  Hvis du låner 40000 i fem år, betyder forskellen mellem laveste og højeste rentesats, at den månedlige ydelse for det billigste lån er 907 kroner, og 1228 kroner for det dyreste.

Det betyder, at det billigste lån koster dig 14409 kroner i omkostninger, mens det dyreste vil koste dig 33655 kroner i omkostninger. Altså en forskel på knap 20000 kroner. Du bestemmer nu selv, om du vil acceptere lånetilbuddet. Hvis du er tilfreds med lånetilbuddet, underskriver du men NemID, og pengene bliver sat ind på din konto hurtigst muligt.

Som du kan aflæse af eksemplet, er der stor forskel på, hvad et lån koster. Fordi du først kan se den tildelte rente, når du får lånetilbuddet, opfordrer vi lånerne til at indhente flere lånetilbud ved forskellige låneudbydere. Du skal ind hente lånetilbud, der er enslydende. Altså ønsker du at låne 40000 kroner i 5 år. Der skal lige tilføjes, at det er helt gratis at indhente lånetilbud, og vi synes, at det er uklogt at lade være.

De fleste kunder ønsker hurtige lån, men også billige lån. Den eneste måde til at finde de billige lån er ved at sammenligne lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Når du sidder med sammenlignelige tilbud, så vælger du lånet med laveste ÅOP. Låneudbyderne skal oplyse ÅOP, der betyder årlige omkostninger i procent. Når du har fundet det billigste lån, underskriver du låneaftalen med dit NemID, og du modtager kort efter pengene.

Kliklån uden sikkerhed

Kliklån er som alle andre online lån et lån uden sikkerhed. Du skal ikke stille, hus, båd eller bil som sikkerhed for lånet, og ligeledes skal du ikke finde en, der vil kautionere for dig.

Kliklån uden dokumentation

  • Kliklån har ikke de store krav til dokumentation:
  • Du skal være 20 år
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Du skal kunne dokumentere din indkomst
  • Du skal have dansk bopæl

Om Kliklån

Kliklån er en dansk låneudbyder, der i samarbejde med DER tilbyder lån til private kunder. Kliklån er mellemled mellem DER og kunderne. DER er ejet af Leasykoncernen. Kliklån tilbyder online lån under ansvarlige forhold.”Hvorfor skal jeg vælge Bank Norwegian?” open=”no”]Bank Norwegian har en af markedets bedste rentesatser og du kan nemt og hurtigt ansøge om lån på helt op til 400.000 kroner.

4.5 ud af 5