Moment Lån

Momentlaan.dk

Moment Lån er lige sagen for dig, hvis du står og har brug for et hurtig lån. Har du brug for et minilån i en kortere periode, så brug Moment Lån. Det gjorde Bettina brug af. Moment Lån er udbyder af små lån. Du kan låne op til 15000 kroner.

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Kreditnu

1000 - 25000 kr

Lån mellem

12 - 12 mdr.

Løbetid

23 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksLån på 60 sekKundefavorit
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 12 mdr. Samlet kreditbeløb: 4.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 504,36 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 4.504,36 kr., Månedlig ydelse 375,36 kr., Fast debitorrente 0%, ÅOP 24,99%

DK - Folkelånet

10000 - 50000 kr

Lån mellem

1 - 36 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Straks udbetalingGratis kreditvurderingLån med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: Løbetid 36 mdr., Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %.

DK - BankNorden

500 - 400000 kr

Lån mellem

1 - 180 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★★

Bedømmelse
Kundernes FavoritBedst i TestHurtig Udbetaling
14 dages fortrydelsesret

eks: 90.000 kr i 6 år Etb: 0 kr ÅOP: 5,57-10,55%. Kreditomk: 15.681-30.298 kr. Tilbagebet: 105.691-120.298 kr.

DK - Kronelån

1000 - 20000 kr

Lån mellem

1 - 3 mdr.

Løbetid

19 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Svar straksEnkel ansøgningUnderskriv med NemID
14 dages fortrydelsesret

eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%


Bettina skulle starte på sit drømmestudium efter jul. Hun vidste, at hun ville få brug for en stærk computer eller bærbar med mange gigabytes. Selv under udsalget var de meget dyre. Der var ikke de store tilbud på dem. Sidst i januar startede hun så med studiet med den gamle bærbare, men hun fandt hurtigt ud af, at den slet ikke levede op til de ting, hun skulle bruge den til.

Hun  var glad for studiet og kom i nogle gode læsegrupper. Desværre ville en af de få drenge, der var med i studiegrupperne, stoppe, da han fandt ud af, at det ikke lige var ham. Han ville ud at rejse og finde ud af, hvad der så skulle ske. Han tilbød Bettina, at hun kunne købe hans bærbare. Det var lige det hun havde brug for. Men hun havde ikke pengene lige nu.

Hun fik to dage til at skaffe pengene, ellers ville han sælge til andre. Hun kunne spare mange penge ved at købe nu. Hun begyndte at søge på online lån, og hurtigt fandt hun ud af, at det var hun tvunget til. Hun havde, da hun flyttede til byen, skulle betale et depositum, hvor hun manglede 4000 kroner. Dem havde hun lånt hos Moment Lån. Hun havde brug for et lån 10000. Hun søgte igen lån hos Moment Lån, og nogle få timer senere havde hun en ny bærbar, og havde sparet 5000 kroner.

Lån penge hurtigt hos Moment Lån

Moment Lån er uden tvivl en af de hurtigste låneudbydere. Det er meget enkelt og hurtigt at ansøge om lån hos Moment Lån. Du får straks svar. Du skal altså ikke gå og vente i lang tid. Første gang du låner hos Moment Lån, vil du få tilbudt et lån 4000 kroner. Muligheden for at låne penge hurtigt hos Moment Lån var i Bettinas øjne rigtig godt, for det betød, at hun kunne få det udstyr, der var nødvendigt. Lån penge online vil altid være hurtigere end lån i banken. Moment Lån tilbyder at overføre pengene i løbet af 30 minutter.

Det er naturligvis tillokkende, at man kan få et lån så hurtigt. Men alt koster jo penge. Det er klart, at du ikke bliver tilbudt de billigste lån som hurtig lån hos Moment Lån uden omkostninger. Det vil dog være billigt for Bettina at låne penge så hurtigt, fordi det betød jo, at hun på samme tidspunkt kunne spare 5000 kroner. Man er nødt til at regne det godt igennem, og finde ud af om, det er klogt at låne penge.

Du har mulighed for at få lån 500 kr, og du kan få et lån 15000 kroner. Du kan bruge pengene til lige det, du ønsker. Du bestemmer helt selv. Moment Lån blander sig ikke. Der er mange der pludseligt kan stå i den situation, at de mangler penge. Så kan man gå i banken, men ofte vil det være hurtigere, og i hvert fald lettere at søge lån online.

Lån penge med budget hos Moment Lån

Overblik og budgetlægning er nogle af de vigtigste elementer, når du skal låne penge. Uanset om det drejer sig om lån 1000 kr eller lån 5000 kroner hos Moment Lån, så er det vigtigt, at du har et godt overblik over din økonomi. Hvis du ikke er i stand til at overholde din betalingsfrister, så kan dit nye lån blive en dyr fornøjelse. Den bedste måde til at skabe sig et godt overblik er ved at lægge et budget. Flere og flere danskere får bedre styr på privatøkonomien, viser alle undersøgelser. Flere angiver, at det hjælper dem at lægge budget. Når man lægger budget, kender man det månedlige rådighedsbeløb. Det er de penge, der er tilbage, når man har betalt de faste udgifter.

Det er vigtigt at kende ens månedlige rådighedsbeløb, fordi det er med til at afgøre, hvor meget man skal låne, og hvor meget man kan afdrage på lånet hver måned. Det betyder også, at man kan se, hvor lang løbetiden bliver. Et lån med kort løbetid og høje afdrag er billigere end et lån med længere løbetid og lavere ydelse. Det er dog vigtigt, at man ikke sætter sig for stramt, så man får problemer med at afdrag på lånet. Hvis du ikke har prøvet at lægge et budget, så er det en god idé at gøre det, inden du låner penge hos Moment Lån eller andre låneudbydere. Du kan hente et budgetskema her.

Lån penge billigt hos Moment Lån

Billige lån hos Moment lån kan man nok ikke forvente at få. Når det er muligt at få et lån overført efter 30 minutter, som Moment Lån tilbyder, så vil det sandsynligvis ikke været et billig lån. Service og gode tilbud koster penge på den ene eller den anden måde. Mange har svært ved at finde det billigste lån. Det kan man læse i en stor rapport om kviklån. Her kan man læse, at de fleste oplyser, at de har store problemer med at finde det billigste lån. De ved faktisk ikke, hvordan de skal gøre.

For at hjælpe lånerne blev ÅOP indført for en del år siden. Problemet er bare, at alt for mange mennesker ikke forstår eller kender begrebet. Det kan du læse mere om her. ÅOP betyder Årlige Omkostninger i Procent, og betyder at alle årlige omkostninger er med regnet. ÅOP kan kun bruge til at sammenligne lån med samme løbetid og samme beløb. Det er pålagt låneudbyderne at oplyse om et låns omkostninger. Det er beskrevet i kreditaftaleloven.

Derfor opfordrer vi altid vore kunder til at sammenligne lån. Du skal derfor indhente mindst tre lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Lån 3000 kroner i 60 dage. Hvad koster det? Her betyder det ikke noget, hvad lånet kaldes. Om det er et sms lån eller et forbrugslån betyder ikke spor. ÅOP viser. hvilket lån der er det billigste. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån. Det tager selvfølgeligt lidt tid, men det kan godt være besværet værd. Det er selvfølgeligt ikke alle låneudbydere, der tilbyder så hurtig lån som Moment Lån, så hvis et hurtig lån er vigtigere end et billig lån, så kan du ikke bruge alle låneudbydere.

Lån penge med NemID hos Moment Lån

En af forklaringerne på, at Moment Lån kan tilbyde hurtig lån, er at hos Moment Lån kan du kun låne med NemID. Lån med NemID betyder, at hele låneprocessen kan foregår meget hurtigt. Når du ansøger om med NemID, kan Moment Lån hurtigt kreditvurdere dig. Du skal ligeledes bruge dit NemID, når du underskriver lånetilbuddet. Din digitale signatur.

Lån penge trods RKI hos Moment Lån

Du kan ikke låne penge hos Moment Lån, hvis du er registreret i RKI Registret eller i Debitor Registret. Lån trods RKI er ikke muligt hos nogen af vore låneudbydere. RKI Registret og Debitor Registret har databaser over dårlige betalere. Her kan medlemmer søge, inden de tilbyder en kunde en kredit eller et lån.

Lån penge med dokumentation hos Moment Lån

Når du skal låne penge hos Moment Lån, er det kun muligt med lån 20 år. Desuden skal du kunne dokumentere følgende:

  • Du må ikke være registret i RKI eller i Debitor Registret.
  • Du skal være dansk statsborger.
  • Du har dansk adresse.
  • Du må ikke have beskyttet navn eller adresse.
  • Du skal have NemID.
  • Du skal have en aktiv email og et aktivt telefonnummer.
  • Du skal have dansk bankkonto.
  • Hvis du er 20 år eller derover og kan nikke ja til ovenstående, er vejen til et Moment Lån klar.

Lån penge uden sikkerhed hos Moment Lån

Lån uden sikkerhed er muligt hos Moment Lån. Det er naturligvis også vigtigt, når Moment Lån tilbyder hurtig lån. Lån uden sikkerhed vil samtidigt også betyde, at billige lån vil være vanskelige at finde. Moment Lån kræver altså ikke, at du skal stille garanti for dit lån, hverken i form af en kautionist eller ved at stille noget som sikkerhed.

 

[Total: 5   Gennemsnit: 4/5]