Totallån

Totallån på 15 minutter

Fokuslån
Fokuslån

Totallån tilbyder lån til alle. Du kan bruge pengene til lige det, du vil. Totallån vil ikke stille spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til. Man gør måske dine ønsker realiserbare. Hvis du søger lån hos Totallån, får du inden 15 minutter et konkret lånetilbud.

Hvis du vil bruge lånetilbuddet, accepterer du det ved at underskrive med dit NemID. Men, så hurtigt bør det ikke gå. Du vil gerne have et hurtigt lån, og her tilbyder man hurtige lån, hurtig låneproces og hurtig udbetaling. Men hurtige lån er ikke det vigtigste, selv om du står og har et akut behov. Det er også vigtigt, at du leder efter billige lån. Det kan blive dyrt at tage det første, det bedste lån, for det er måske også et lån i den dyrere ende.

Du er nødt til at sammenligne flere lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Det skal være sammenlignelige lån. Lånet med den laveste ÅOP, er også det billigste lån. Når du indhenter lånetilbud, skal du vide, at det koster dig ikke noget. Det er helt gratis at indhente lånetilbud.

Lån online hos Totallån

Online lån er hurtige og lette at få, og det er naturligvis også grunden til deres popularitet. Kunderne efterspørger hurtige lån uden sikkerhed. Og det kan de få hos Totallån. Online lån er også blevet populære, fordi man kan klare ansøgningen hjemme fra sofaen, eller man kan gøre det i middagspausen på arbejdet. Låneansøgningen er ikke afhængig af et fysisk møde i banken.

Mange har også fået et ambivalent forhold til bankerne, efter de nye lånemuligheder online er dukket op. Alt for mange historier i kølvandet på Finanskrisen om folk, der ikke kunne få et lån i banken, selv om deres kreditværdighed var i orden. Mange har derfor valgt andre veje til lån. En undersøgelse viser, at mange, der har taget et online lån, overhovedet ikke havde overvejet at gå i banken. Mange gider ikke banken, fordi de er bange for et afslag. Det får de sjældent ved de online låneudbydere.

Totallån mellem 3000 kroner og 75000 kroner

Totallån tilbyder lån fra 3000 og til 75000 kroner. Du kan låne helt op til 20.000 kroner uden sikkerhed eller dokumentation. Det giver dig mange muligheder. Du kan vælge en tilbagebetalingsperiode fra 12 måneder til 72 måneder. Du kan altså ikke få et af de sædvanlige sms lån eller kviklån. Lån 10000 kroner i 30 dage. Det arbejder Totallån ikke med.

Der er 3 hovedtyper af lån på det Danske lånemarked.

  • Sms lån er egentlig ikke muligt mere men man bruger det stadig i flæng.
  • Kviklån er betegnelsen for hurtige lån uden krav om sikkerhed fra låntager
  • Forbrugslån er typisk større lån med en løbetid på en årrække

Man kan hurtigt få brug for at låne penge. En stor fest, for eksempel et bryllup eller sølvbryllup koster kassen, og for mange bliver det en uforglemmelig dag, som mange ikke fortryder, at de låner penge til.

Det kan også være drømmerejsen, som ligger ret langt ude i fremtiden, hvis der skal spares op til den. Det er ikke altid en god idé at rejse på lånte penge, men hvis man gør sig det klart, at man bagefter skal betale lånet tilbage, kan det være en god idé.

Totallån uden sikkerhed

Alle lån er uden sikkerhed. Du slipper for at stille sikkerhed i form af bolig, bil eller andre ting af værdi. Du skal heller ikke finde en kautionist. Det undgår du ved de fleste online lån.

Totallån uden dokumentation

  • Man har ikke de store krav vedrørende dokumentation:
  • Du skal være 18 år
  • Du må ikke stå i RKI eller Debitor Registret
  • Du skal have dansk bopæl
  • Du skal have fast indtægt
  • Lønseddel, hvis du låner mere end 20000 kroner
  • Hvis du låner under 20000, skal du ikke dokumentere noget

Om Totallån

Totallån er et dansk firma, der tilbyder lån online til private. Totallån arbejder sammen med Ekspres Bank. Totallån står for kundekontakten. Totallån er mellemled mellem lånerne og låneudbyderne.

[Total: 3   Gennemsnit: 4.7/5]