X

Primalån

Primalån samarbejder med Basisbank. Primalån tilbyder på vegne af Basisbank lån til alle lånesøgende danskere. Står du og har behov for et lån, så er der her en ny udbyder. Lån 3000 kr som mindste beløb og lån 50000 som højeste beløb, du kan låne ved Primalån. Lån penge hos Primalån, og få dine ønsker opfyldt. Du kan selv bestemme løbetid, der kan være mellem 1 år og 6 år.

Lån 4000 hos Primalån, hvis du lige skal have købt et nyt køleskab, fordi det gamle ikke virker længere. Hvis det drejer sig om en ny cykel, så er lån 10000 hos Primalån en mulighed. Det skal pointeres, at Primalån ikke blander sig i, hvad du vil bruge pengene til. Hvis du kan leve op til de krav Primalån stiller til dig som låntager, så stiller Primalån pengene til rådighed så hurtigt som muligt.

Primalån hurtigt

Hurtig lån er et populært lån, som uden tvivl tiltrækker mange kunder, der fravælger banklån. For mange mennesker er bankerne ikke længere første valg, når der skal lånes penge. Det kan man se i den store rapport om kviklån fra 2015. Her oplyser mange, at de overhovedet ikke overvejede banken, da de skulle låne penge.

Der kan naturligvis være flere forklaringer på dette. Finanskrisen 2008 skabte en negative forventninger og holdninger til bankerne. Mange mennesker måtte gå forgæves til bankerne for at få et lån. Det skabte et marked for lån online. Bankerne fremstår i manges øjne som noget meget bureaukratisk og konservativt, hvor Primalån og andre låneudbydere fremstår som et godt alternativ til bankerne.

Hurtig lån og lån uden sikkerhed er med til at fremstille bankerne som noget fra gamle dage. Nutidens forbruger sætter pris på, at man kan få opfyldt ens behov her og nu. Man gider ikke alt det papirarbejde, og mange er villige til at betale ekstra for den ydelse, som Primalån tilbyder.

Fordelene ved online lån er store. Der er mange forskellige lån. Sms lån og kviklån der er de mest kendte. Man kan sidde derhjemme og klare sine låneansøgninger. Det skal ikke aftales et møde i banken, og forresten er der langt til banken, der har lukket mange filialer.

Hurtig lån er også muligt, fordi det er en hurtig ansøgningsprocedure. Der er enkle krav, hvis du skal søge lån hos Primalån. Du skal være 21 år. Du skal have en indtægt på mindst 150000 kroner om året, og du må naturligvis ikke være registreret i skyldnerregistrene RKI Registret eller Debitor Registret som dårlig betaler.

Du skal begynde med at angive lånebeløb og løbetid. Du kan selv få et godt overblik over betydningen af løbetiden i forhold til afdraget størrelse. Jo længere løbetid jo lavere afdrag.

Primalån på baggrund af et budget

Når man skal låne penge, så er det vigtigt, at man har et godt overblik over ens privatøkonomi, og det er uanset om det er et Primalån eller et banklån, og det er ligeledes uanset om det er et lån 500 kr, lån 25000 eller lån 200000. Det er selvfølgeligt lettere at overskue, om du kan betale 500 tilbage end betale 200000 tilbage.

Den bedste og måske eneste måde at få et godt overblik over økonomien er for de fleste at lægge et budget. Flere og flere danskere har fundet ud af, at det er klogt at prøve på det. Det kan du læse mere om her. Hvis du ikke lægger budget, ville det være en klog beslutning at komme i gang. Hent et budgetskema her.

Når man låner online, som for eksempel her ved Primalån, så er man lidt sin egen herre. Primalån går ikke ind i din økonomi på samme måde, som bankerne gør. Det er derfor et budget er vigtigt. Du skal selv vurdere, hvorvidt et Primalån er godt.

Når du har lavet dit budget, kan du finde dit månedlige rådighedsbeløb. Det er vigtigt at kende, fordi det fortæller dig, hvor meget du vil være i stand til at afdrage på dit nye Primalån. Dine månedlige afdrag må ikke være højere end dit rådighedsbeløb, og helst lidt lavere. Her er det jo vigtigt at vide, at jo lavere månedlig ydelse eller afdrag du vælger på dit Primalån, jo længere løbetid får du. Det skal dog siges, at det er klogest, at låne med livrem og seler. Lad være med at sætte dig økonomisk hårdt, fordi så går det ofte galt. Dit Primalån skulle jo gerne skabe glæde i stedet for problemer.

Billige lån hos Primalån

Online lån er generelt dyrere end banklån, men har så andre fordel, som mange mennesker gerne vil betale for. Men man bør jo altid søge efter det billigste lån. Desværre har mange mennesker problemer med bare at vurdere, om et lån er billigt eller ej. Endnu sværere er det at finde det billigste lån blandt flere lånetilbud. Folk siger i den store kviklånsrapport, at de ikke ved, hvad de skal gribe og tage fat i. De føler ikke, at de har redskaberne, og derfor er der også mange, der fortryder deres lån, og mange synes, at lånet bliver meget dyrere end forventet.

Politikerne har ellers givet redskaberne. ÅOP er blevet obligatorisk for låneudbyderne at oplyse. Desværre er der cirka 40 %, der ikke kender eller forstår ÅOP. Det skal med det samme siges, at ÅOP kun kan bruges til at sammenligne lån. Det kan ikke stå for sig selv.

Når du vil låne hos Primalån, så skal du også indhente lånetilbud fra andre låneudbydere. Hvis du ønsker et lån 40000 i 4 år hos Primalån, så skal du indhente lånetilbud hos de andre låneudbydere med samme beløb og løbetid. Du skal nu sammenligne lånetilbuddenes ÅOP. Lånet med laveste ÅOP er det billigste. Læs mere om ÅOP her.

5 ud af 5