X

Nordiclån

Nordiclån er gang på gang månedens favoritlån.

Nordiclån tilbyder lån helt op til 50000 kroner. Nem ansøgning nu, og du kan få pengene i dag. Lån penge hos Nordiclån, som er en helt ny dansk låneudbyder på det danske lånemarked. Med rente fra 8.73% tyder meget på at de meget vel kan blive en af de største spillere på det danske lånemarked. Nordiclån er et af DER koncernens mange brands. Fokuslån var det sidste skud på stammen og det blev modtaget med kyshånd fra låneglade danskere. Økonomiske eksperter peger på at Nordiclån sagtens kan vinde de danske låneres gunst og blive et af de mest populære lån i 2016. Hvis du allerede har et lån hos et brand fra DER koncernen kan du stadig godt søge et Nordiclån. Du vil også blive godkendt så længe du ikke har nået din kreditgrænse.

Nordiclån uden sikkerhed.

Når du søger lånet skal du ikke stille sikkerhed for lånet. Det vil sige at låneudbyderen ikke tager pant i hverken fast ejendom eller i løsøre. Hvis du går i din egen bank vil du oftest blive spurgt om hvad du skal bruge pengene til og det er sandsynligt at du vil skulle stille sikkerhed for lånet.

Hvordan søger jeg et Nordiclån?

Du søger lånet online og hele låneprocessen tager kun ganske få min. Du skal have fat i dit NemID og et par NemID nøgler. Du trykker nu på ansøg og du skal nu taste dine helt basale oplysninger ind. De skal have dit CPR nummer, din indtægt og dine boligforhold. Det er altid en god ide hvis du har en samlever at søge lånet sammen da det kan påvirke renten i en positiv retning. Det vil det gøre da låneudbyderen vil have 2 parter de kan indrive gælden hos hvis I ikke betaler til tiden

Hvorfor vælge et Nordiclån

  • Udbetaling samme dag
  • Ansøg nem med NemID
  • Lån op til 50.000 kroner uden at stille sikkerhed
  • Billigt lån. Rente fra 8.73%

Dokumentationskrav

For at søge et lån hos denne låneudbyder har de et par få krav du skal overholde

  • Du skal være min 20 år
  • Du skal have bopæl i Danmark
  • Skal kunne dokumentere en indtægt
  • Du må ikke stå registreret i RKI
  • Du skal være i fast arbejde

Låneeksempel:

Ved et samlet lånebeløb på 40.000 kroner med en løbetid over 5 år. Fast årlig debitorrente mellem 8,73% – 26,08%. lånsaftalen kan indfries til enhver tid uden ekstra omkostninger. ÅOP 12,38% – 30,95%. Månedlig ydelse kr. 885 – 1.228 Samlet beløb, der skal betales tilbage kr. 53.043 – 73.655. Samlede kreditomkostninger kr. 13.043 – 33.655 Beregningen er inklusiv oprettelsesgebyr på kr. 3.200 og er baseret på betaling via HomeBanking.

Hvis du får afslag på lånet råder vi dig til at du søger andre lån hos nogle af de andre låneudbydere på denne side. Du skal altid huske at det er en god ide at søge om mindst 3 lån da rentesatsen altid er individuel. Derfor kan der være mange penge at spare hvis du undersøger markedet først.

Læg små lån sammen til samlelån

Hvis du har en masse små lån eller bare lidt klatgæld kan et større lån spare dig for mange penge hvis du betaler alle dine små sms lån ud. Husk også at du kan trække renterne fra i skat. Du skal være opmærksom på at det kun er renterne og ikke gebyrer du kan trække fra i Skat. Derfor er der rigtig mange gode grunde til at tage et samlelån da du slipper for flere gebyrer.

5 ud af 5